podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
1 28.02.2023 20:03:37

Udarna novica z ravnice, Mura ima novega trenerja! Čontala je preteklost, uradno so imenovali ...

Aleš Cipot
Dejan Grabič je novi trener Mure.

Damir Čontala ni več trener Mure. Čontala si je po pogovoru s športnim direktorjem Denisom Rajbarjem in predsednikom kluba Robertom Kuzmičem vzel čas za premislek, želja kluba je, da še naprej ostane in deluje v klubu - so sporočili iz murskosoboškega prvoligaša. 

Njihovo obvestilo za javnost nadalje pravi, da je njegov naslednik 42-letni Dejan Grabić, ki je bil zadnjih šest let trener ljubljanskega Brava. Kot poudarjajo pri Muri, je Grabić slovensko ligo dodobra spoznal kot trener in že pred tem v igralski karieri, saj je bil v Sloveniji član Olimpije, Ljubljane, Bele Krajine, Domžal, Interblocka, Krke in Brava. Danes se je že spoznal z novimi sodelavci, jutri pa bo ekipo prvič vodil na treningu. Pogodbo z Muro je podpisal do 30.6.2025.

Robert Kuzmič, predsednik Mure je ob tem dejal: »Dejana dobro poznamo, saj smo se v zadnjih petih letih z Bravom večkrat pomerili tako v drugoligaški, kot v prvoligaški druščini. Gre za dokaj mladega, prodornega in ambicioznega trenerja, ki je v zadnjih letih dokazal, da ima perspektivo in zna delati z mladimi, kar je ena izmed osnovnih strategij našega kluba. Verjamem, da bo s svojo zagnanostjo, strokovnostjo, trdim delom in znanjem z Muro dosegel zastavljene cilje«.

Novi trener Črno-belih Grabić pa poudarja: »Čutim velik ponos in odgovornost. Obljubljam trdo delo, strast in veliko željo po zmagah. Rad bi se zahvalil Bravu, ki mi je omogočil uveljavitev v prvi slovenski nogometni ligi in mi dal vse pogoje za napredovanje. Vem, kam prihajam. Klub poganja velika navijaška strast in ljubezen, ki ju v Sloveniji ne najdeš«.

dejan-grabić, mura, trener
Aleš Cipot

Značke: grabić, mura

Članki iz rubrike