oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
0 28.02.2023 10:30:22

Vroče dogajanje v Murski Soboti! Čontala sam stopil do predsednika in povedal, kako in kaj, naslednik pa ...

alesfevzer.com
Uradne potrditve sicer še ni, toda niti najmanjšega dvoma ni več o tem, da Damir Čontala v prihodnje ne bo več sedel na vroči črno-beli klopi, vse pa kaže, da so v Fazaneriji že izbrali njegovega naslednika. Če v zadnjem trenutku ne bo velikega zasuka, se bo iz prestolnice na ravnico preselil Dejan Grabić.

Sobočani na gostovanju v Šiški niso prekinili niza brez zmage, ki zdaj traja že dolgih sedem tekem. V Fazaneriji ne skrivajo, da so nad spomladanskim izkupičkom razočarani, navijači so nejevoljni, za črno-bele pa je še bolj skrb zbujajoče spoznanje, da je ekipa anemična in ne kaže signalov, da bi se kmalu predramila. Težko se je izogniti občutku, da ne sledi trenerju oziroma se ne odziva na njegova sporočila in dejstvo je, da so se v soboškem prvoligašu znašli pred prelomnico – kako naprej? Kljub vsemu vztrajati pri Damirju Čontali in upati, da se bo ponovila jesen, ko je prebrodil jesensko obdobje, ali ukrepati drugače?


V klubskih pisarnah so se odločili za drugo različico, po naših informacijah pa naj bi prvo potezo vendarle povlekel celo 38-letni strokovnjak. Predsedniku Robertu Kuzmiču ter športnemu direktorju Denisu Rajbarju naj bi v nedeljskih večernih urah sporočil, da se zaveda, da tako ne gre več naprej, da je treba nekaj storiti in padel je dogovor o koncu tovrstnega sodelovanja. Na mizi ima menda ponudbo, da ostane v klubu in prevzame odgovorno nalogo v nogometni šoli, toda najprej si bo po stresnem letu gotovo privoščil nekaj oddiha.

Kljub vsemu v soboškem prvoligašu zamenjave še niso potrdili. Očitno čakajo, da bi lahko hkrati razkrili novega trenerja, danes naj bi bilo negotovosti konec. Včeraj so se na takšen in drugačen način pojavljali številni kandidati, ampak iz kar nekaj virov prihajajo namigi, da naj bi končni izbor padel na Dejana Grabića, ki je še v soboto vodil Bravo proti Muri. Prvi mož črno-belih naj bi se z 42-letnim ljubljanskim strokovnjakom že uskladil o vseh podrobnosti sodelovanja, prav tako naj bi dosegel dogovor z vodstvom Šiškarjem o predčasni prekinitvi pogodbe z dozdajšnjim trenerjem, ki na klopi rumene zasedbe sedi od julija 2017. Njega naj bi nasledil dozdajšnji pomočnik Aleš Arnol.

Značke: mura, grabič

Članki iz rubrike