sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

rb
rb
0 21.01.2023 11:26:22

So Koprčani zavrnili 700.000 evrov? Športni direktor Ivica Guberac je pojasnil vse in dodal: Če me bo vrglo s stola ...

fckoper.si
Kanarčki so na pripravah v Turčiji.

Koprčani so se že dodobra navadili na življenje v Turčiji, kjer so Zoran Zeljković in njegovi varovanci pred dnevi začeli osrednji del priprav, danes jih čaka prva 'sredozemska' prijateljska preizkušnja. Najzahtevnejša od začetka treningov in najbolj odmevna, na nasprotni strani bo beograjska Crvena zvezda, slovensko-srbski spopad se bo v Beleku začel ob 15. uri. Kanarčke nato v sredo čaka še preizkus z Zorjo iz Luganska, v petek bodo merili moči še z ukrajinskim velikanom Šahtarjem iz Donecka.

"Vse je v najlepšem redu. Nimamo poškodovanih, naj tako ostane, pogoji so izvrstni," pravi športni direktor Ivica Guberac, ki kakopak spremlja moštvo, toda zasedba vendarle ni popolna. Doma je ostal Franjo Prce, rumeno-modri bodo drugi del prvenstva začeli brez hrvaškega branilca. "Prestal je operacija, po predvidevanjih zdravnikov naj bi s treningi začel sredi februarja," je pojasnil snovalec kadrovske politike na Bonifiki.

Pred dnevi so nekateri francoski mediji poročali, da naj bi zavrnil 700 tisoč evrov odškodnine za Omarja Correio, ki da jo je poslal italijanski drugoligaš Bari, katerega barve brani Žan Žužek. "Ne, to ne drži," je odločno odvrnil Ivica Guberac in nadaljeval: "Ni bilo nič resnega. Le informativni klici, koliko bi stal, ker je zanimiv in ga bodo spremljali. Uradne ponudbe ni bilo."

Francoski vezist naj bi bil tudi pod drobnogledom Salernitane iz serie A, menda ga prav tako spremlja Šahtar iz Donecka, s katerim boi lahko posel sklenili kar v Turčiji, sicer pa so Primorci kadrovanje načeloma zaključili. "Da, konec je. Pripeljali smo, kar smo potrebovali. Praktično nimam več dela. Morda se lahko zgodi še kakšen odhod, ampak le v primeru, če dobimo ponudbo, ki me bo vrgla s stola," se je odzval nekdanji kapetan, ki se je v vlogi športnega direktorja za zdaj zelo dobro znašel.

Članki iz rubrike