benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
1 03.11.2022 11:05:16

Riera stopil pred medije in pojasnil vse! Kaj se dogaja v Olimpiji? Ali res odhaja? Tu so podrobnosti ....

Martin Metelko
Albert Riera je na novinarski konferenci pojasnil, kaj se dogaja.

Navijače Olimpije je ta teden šokirala novica, da je trener zmajev Albert Riera vodstvu kluba ponudil odstop. Kaj se dogaja? To je bilo vprašanje, ki so si ga zastavljali številni navijači vodilne ekipe slovenske lige, pred sobotno tekmo z Radomljami pa je Riera stopil pred sedmo silo in spregovoril tudi tem.


"Očitno veste več od mene. Ne bom rekel, da nič od tega, kar se je v zadnjih dneh pisalo in govorilo, ni bilo res, je bilo pa kar nekaj netočnosti. Najprej naj razjasnim; te ekipe ne bom zapustil na takšen način. Po drugi strani nima smisla skrivati, da nad nekaterimi stvarmi ne morem biti zadovoljen. Ko sem prišel v Ljubljano, sem na svoji prvi tiskovni konferenci povedal, da lahko govorim le o nogometu. Ker je to edina stvar, ki je v moji domeni. Ne spoznam se na dogajanje v pisarnah, ne vem, kakšno je bilo stanje v klubu pred mojim prihodom. Prejšnji teden sem dejal, da se ne bom skušal izogniti težavam, da jih ne bom skrival, stvari so tako ali tako javne. Ampak s takšnimi stvarmi se soočajo tudi drugi klubi, tudi Barcelona, če pogledamo med največje. Na odgovornih je, da te probleme rešijo. Vodstvu sem jasno povedal, da ne želim biti vpleten v to in da je na njih, da to rešijo. Obstajajo dolgovi do nekdanjih nogometašev in nekdanjih trenerjev, jaz se v to ne bom vpletal, dokler to ne bo vplivalo na moje delo oziroma na delo prve ekipe," je s svojim pojasnilom začel 40-letni Španec.

"Edina zahteva, ki jo imam, je, da se ne dotikajo moje ekipe. Da igralcev ne prodajajo prehitro. Ko sem prišel v ta klub, sem povedal, da želim kvaliteto pred kvantiteto. Seznam nogometašev smo skrajšali, zdaj jih imam na voljo 20. Več si jih ne želim, niti jih ne potrebujem. Po drugi strani pa si ne morem privoščiti, da bi jih imel še manj. Imamo en skupen cilj - osvojiti naslov državnega prvaka. Zakaj se torej že zdaj pogovarjamo o tem, koga bomo prodali med prestopnim rokom. Tega ne bom dovolil, to me moti," je na tiskovni konferenci dejal Riera in jasno dodal: "Ne drži, da se vodstvo kakorkoli drugače vmešava v mojo ekipo. Takoj, ko mi bo kdo sugeriral, koga naj postavim na igrišče ali klop, bom obrnil hrbet in odkorakal stran."

Značke: riera, olimpija

Članki iz rubrike