pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
1 06.10.2022 14:28:42

Neporavnani dolgovi?! Oglasili so se tudi pri Olimpiji! Poglejte, kaj zagotavlja Igor Barišić!

alesfevzer.com
Odziv ljubljanskega kluba objavljamo v celoti.

Po odzivu Nogometne zveze Slovenije so se na naše pisanje o kaznih, ki grozijo Olimpiji, odzvali tudi v zmajevem gnezdu. Za uradno stran kluba je spregovoril direktor Igor Barišić, ki zagotavlja, da Olimpija svoje obveznosti plačuje sproti. Odziv ljubljanskega kluba objavljamo v celoti.

"V medijih so se pojavile neresnične informacije o neplačanih dolgovih, posledično tudi o odvzemu točk in prepovedi nastopanja na evropskih prvenstvih. V NK Olimpija se, tako vodstvo kot vsi ostali zaposleni, držimo načel fairplaya, upoštevamo pravila, spoštujemo kredibilnost zaposlenih, igralcev, gledalcev, navijačev ter poskušamo vzpostaviti okolje, kjer se lahko vsak počuti varnega/o. Poleg tega se zavzemamo za čim večjo transparentnost, saj le tako lahko gradimo na kontinuiteti našega kluba.

Direktor NK Olimpija Igor Barišić izjavlja: “Od Uefe in Nogometne zveze Slovenije nismo dobili nobenega zahtevka o neplačanih dolgovih. Z naše strani so računi plačani in urejeni. Trudimo se po najboljših močeh, da NK Olimpija ostane na vrhu slovenskih lestvic, ter skupaj z zaposlenimi in navijači gradimo na statusu ter ugledu kluba. Ker vse obtožbe proti klubu jemljemo resno, smo te informacije preverili tudi pri Nogometni zvezi Slovenije, ki očitke skladno z nami zavrača. NK Olimpija plačuje vse obveznosti sproti.” Vse neplačane stvari prejšnjega vodstva kluba so stvar sodišča. Ko bodo obravnave razrešene, bo NK Olimpija spoštovala odločbo sodišča in delovala skladno z določili.


Hvaležni in ponosni smo na vse, ki so nam pomagali uresničit izjemen začetek sezone. Lepa in hvale vredna igra nogometa je tista, ki se drži fairplaya. To sovpada tudi s filozofijo vodenja našega kluba, zato zavračamo vse nepravilne informacije o neplačanih dolgovih, odvzemu točk in prepovedi nastopanja na evropskih prvenstvih. NK Olimpija ostaja na vrhu, nekaznovana in z vsemi točkami, ki si jih je do zdaj priigrala na tekmah. “Skupaj zmoremo vse in vem, da lahko dosežemo še več tako v slovenskem kot tudi v evropskem prostoru,” še doda Barišić.

Verjetno ni naključje, da se takšne informacije pojavljajo pred večnim derbijem. Vsako nepotrebno šikaniranje, zbijanje morale in zlonamerno rušenje ugleda strogo obsojamo.

Če se bodo v medijih pojavljale nepreverjene in neresnične informacije, bo NK Olimpija predala zadevo pristojnim organom."

Značke: olimpija, ljubljana, plts, nzs

Članki iz rubrike