sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
5 22.08.2022 10:24:05

Trener Maribora potrdil, da bodo vijoličasti dobili veliko okrepitev: Potrebujemo ga ...

alesfevzer.com
Maribor bo že kmalu dobil novo okrepitev.

Poročali smo že, da so vijoličasti tik pred tem, da pripeljejo novo okrepitev v obliki vezista Dinama Marka Tolića. Na včerajšnji novinarski konferenci po tekmi s Celjem je vse skupaj potrdil tudi trener Maribora Damir Krznar. 


"Marko je bil moja želja. Zagotovo sem zadovoljen, ker prihaja. Upam, da bo prestop tudi dokončno izpeljan, nič še ni uradno, toda naredili smo velike korake naprej k temu, da Marko pride. Potrebujemo takšnega igralca, ki je napadalno usmerjeni vezist, ki zelo dobro napada 'iz drugega plana', ki daje dobre globinske žoge, dobre diagonale. Z njim se bo kader obogatil. Da je on Mesija, ni. Je pa zagotovo igralec, ki nam bo dal veliko, veliko, veliko raznovrstnih rešitev," je kar sijal od zadovoljstva Krznar. 

Hrvaški mediji so pisali tudi o tem, da naj bi se ob Toliću v Maribor iz Dinama preselil še en nogometaš, levi bočni branilec Danijel Štefulj, kar bi bilo zares nesmiselno glede na to, da imajo Štajerci v tem trenutku na tem položaju članskega slovenskega reprezentanta (Sikošek), mladega slovenskega reprezentanta (Koderman) in Guerrica, ob tem pa lahko odlično na tem položaju igra tudi Šoštarič Karič. Na včerajšnji novinarski konferenci je Krznar razkril, da Štefulja ne bo v Ljudski vrt.

Članki iz rubrike