sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
1 31.05.2022 09:02:13

V Mariboru se dogaja, Šuler razkriva: Potrebujemo vratarja, dobili smo dve ponudbi ...

Grega Wernig
Marko Šuler o odhodih in prihodih.

V Mariboru ni časa za počitek. Pred dobrim tednom so vijoličasti osvojili nov naslov državnega prvaka, kadrovanje za prihodnjo sezono pa se je že začelo.


Športni direktor Maribora Marko Šuler je v pogovoru za uradno klubsko spletno stran spregovoril tudi o potrebnih okrepitvah in odhodih.

"Igralci so si zaslužili premor, morajo si opomoči, saj bo hitro spet šlo zares. Imamo tudi veliko reprezentantov, ki bodo izpustili uvodni del priprav, a pomenijo njihova vabila priznanje za delo v klubu. Je pa zdaj popolna osredotočenost na kadrovanju. Poletni prestopni rok je najbolj nehvaležen, saj bodo vmes potekale že evropske kvalifikacije, začela se bo ligaška sezona in se lahko vmes ogromno zgodi. Veliko stvari je že bilo napeljanih, kmalu sledijo konkretnejše informacije. Naslov smo proslavili, a se ne bomo uspavali. Z osvojitvijo naslova smo takoj dobili tudi novo odgovornost, breme, kako najboljše možno opraviti z evropskimi kvalifikacijami. Želimo imeti ekipo, ki bo v Evropi tekmovalna in konkurenčna. Temu je zdaj vse podrejeno. Z namenom krepitvi obrambne in zvezne vrste ter napad. Zaradi poškodbe Juga bomo dodali še enega vratarja. Bergsen in Pridgar ne moreta sama v uvodni del sezone, potrebujemo še enega vratarja z izkušnjami, ki lahko zaostri konkurenco in prevzame odgovornost. Smo na dobri poti pri sestavljanju celotnega mozaika, je pa še prehitro za razkritje imen," je dejal Šuler in spregovoril tudi morebitnih odhodih: "Mogoči so tudi odhodi, dogajanje se bo v prihodnjem obdobju zagotovo stopnjevalo. Do zdaj sta na klubski naslov prispeli dve ponudbi, nismo ju sprejeli. Jedro ekipe želimo zadržati, razen v primeru, če bi prišlo do ponudbe, ki je ne gre zavrniti."

Značke: maribor, šuler

Članki iz rubrike