sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
21 27.02.2022 10:48:02

Ognjen Mudrinski o tem, ali bi lahko ponovil potezo Aljoše Matka in okrepil OLIMPIJO: O tem ...

Grega Wernig
Ognjen Mudrinski je velik ljubljenec mariborske publike.

Navijači ga naravnost obožujejo. Čeprav je Ognjen Mudrinski član Maribora zgolj nekaj mesecev, je robustni Srb postal ljubljenec zahtevne mariborske publike. Navijači praktično na vsaki tekmi vzklikajo "Mudri, Mudri, Mudri," napadalec vijoličastih pa jim vrača z borbenimi predstavami. In predvsem s tistim, kar je najpomembnejše - goli.

Mudrinski je bil včeraj znova veliki junak Maribora, zabil je namreč oba gola za zmago nad Taborom z 2:0. Pred tekmo je 30-letnik prejel tudi nagrado vijol'čni bojevnik, ki jo podeljujejo navijači najbolj borbenemu nogometašu, tistemu, ki najbolje predstavlja mariborski klub, navijače.

"Želel bi se zahvaliti vsem navijačem, ki so glasovali zame. Res sem ponosen na dejstvo, da sem postal vijol'čni bojevnik. Na meni je, da se še naprej borim tako, kot sem se boril doslej. In da nadaljujem v ritmu, v katerem sem igral do zdaj," je po tekmi o nagradi dejal Ognjen Mudrinski, ki je priznal, da ni razmišljal o tem, da bi lahko postal vijol'čni bojevnik: "Nisem razmišljal o tem. Lahko bi se zgodilo karkoli, na mojo srečo se je razpletlo najboljše, kot se je lahko zame. Res, še enkrat hvala vsem navijačem, ki so glasovali zame."

Mudrinski je na prestolu nasledil Aljošo Matka, ki je vijol'čni bojevnik postal leto poprej. Malce za šalo malce zares smo srbskega napadalca povprašali, ali mora biti mariborske navijače strah, da bo še drugo leto zapored vijol'čni bojevnik okrepil najhujšega rivala. "Mislim, da o tem ni treba razglabljati. O tem ne razmišljam, osredotočen sem na Maribor. Sem igralec Maribora do konca letošnje sezone. Potem se mi bo iztekla posoja. Morali se bomo usesti z ljudmi iz kluba, da vidimo, ali obstaja interes, da ostanem del Maribora še naprej. V Sloveniji sem osredotočen zgolj na Maribor," je mariborske pristaše pomiril robustni srbski napadalec.

Članki iz rubrike