sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
0 26.02.2022 12:25:21

Odlični vezist OLIMPIJE tarča evropskega VELIKANA. Priporočilo pa kar od igralca BARCELONE...

www.alesfevzer.com
V 23. prvenstvenem krogu je v središču pozornosti tekma, ki bo odigrana zadnja, v Stožicah se bosta v poznem nedeljskem popoldnevu udarila Olimpija in Koper.

Gre za tradicionalno rivalstvo, povrhu je obračun nadvse pomemben tudi s tekmovalnega vidika – tretjeuvrščena ekipa na lestvici gosti drugouvrščeno.
Močno orožje zeleno-belih bo Almedin Ziljkić, ki je v petek praznoval 26. rojstni dan, v preteklih dneh pa je bil v središču pozornosti zaradi poročanja turških medijev. Ti so postregli z zgodbo, da naj bi vodilni možje Bešiktaša Miralema Pjanića povprašali za nasvet o tem, ali so v Bosni in Hercegovini morda primerne okrepitve za njihovo ekipo, ki bi jih lahko 'napadli' v poletnem prestopnem roku. Zvezdnik, ki ima v Istanbulu status posojenega igralca Barcelone, naj bi 'ponudil' soigralca iz reprezentance, in sicer Almedina Ziljkića ter napadalno usmerjenega vezista švedskega Malmöja Adija Nalića. Ob tem je časnik Aksam omenil, da naj bi bili prvi stiki v tej smeri že vzpostavljeni ... "Uf, vse skupaj me je seveda močno presenetilo. Bil sem osupel. Seveda pa po drugi strani takšna zgodba tudi prija. Niti v sanjah nisem pričakoval česa takega. To je velik klub tudi za igralca svetovnega razreda, kaj šele zame. Iskren bom: to mi ugaja," se je odzval Ziljkić.
Kakopak nas je zanimalo, ali so se Turki vmes mogoče oglasili ali poslali kakšen signal. "Morda se pogaja Pjanić," se je nasmejal krilni napadalec iz Novega Pazarja in nadaljeval: "Ne, z nikomer se nisem pogovarjal. Kolikor vem, se predstavniki Bešiktaša niso oglasili niti v klubu. In dokler se ne bodo, so to le medijske zgodbe. Vnovič bom ponovil, da mi vse skupaj godi, ampak daleč je od tega, da bi se v tej smeri kaj dogajalo. In tega se zelo dobro zavedam."

Članki iz rubrike