pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

NU
NU
5 22.01.2022 09:47:41

ĐORĐE IVANOVIĆ POVSEM ODKRITO: Agentu sem rekel, da se je gotovo zmotil in naj preveri še enkrat

Grega Wernig
Đorđe Ivanović o selitvi v Maribor.

V četrtek je prispel v mariborsko pripravljalno bazo v Beleku, včeraj je prvič treniral s svojimi novimi soigralci. Đorđe Ivanović je začel svojo vijoličasto zgodbo, da bi ekipi v čim večji meri pomagal v boju za prvenstveno lovoriko, 26-letni krilni napadalec pa ne skriva, da je bil ob vabilu iz Ljudskega vrta nemalo presenečen.


V Beleku je spregovoril spregovoril za vijoličasti studio. »Ko sem odšel iz Slovenije v Belorusijo, Maribora nisem več spremljal tako izrazito; temu sem se spet malce bolj posvetil, ko sem dobil vabilo za prihod,« je povedal 26-letni krilni napadalec in nato smehljaje razkril zanimivost: »Ko mi je moj agent povedal za zanimanje Maribora, sem najprej mislil, da se je zmotil. Da je naredil napako. Odvrnil sem mu, da gotovo ni dobro slišal in naj preveri še enkrat.«

Odločitev za prihod v Ljudski vrt ni bila pretirano zahtevna. »Ne, ni bila. Na Maribor vsi gledamo kot na velik klub. Nisem veliko razmišljal, takoj sem rekel da. Imel sem tudi druge ponudbe, ampak odločil sem se za Maribor. Saj pravim, velik klub, bilo ni nikakršnih ovir. Že ko sem igral v Olimpiji, sem s spoštovanjem izgovarjal ime Maribor. O njem mislim vse najboljše, zato sem prišel,« je poudaril Đorđe Ivanović.

Članki iz rubrike