stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 27.01.2021 20:24:28

NEPRIČAKOVAN ZAPLET: Olimpija bi morala dobiti ZVEZDNIŠKO OKREPITEV, ko je UDARILA NESREČA!

alesfevzer.com
To bi bil zvezdniški prestop.

Olimpija je bila tik pred tem, da v Stožice vrne enega najboljših tujcev, ki je v zadnjih letih igral v zmajevem gnezdu, Tomislava Tomića. Nekdanji kapetan zmajev je bil že bolj kot ne vse dogovorjen z Olimpijo, a so se stvari nepričakovano zapletle. Danes je vezist iz Bosne in Hercegovine namreč utrpel poškodbo na tekmi, ki bi morala biti njegova zadnja v dresu avstrijskega prvoligaša Admire. Tomić je začutil bolečine v gležnju, zdravniški pregled pa je razkril, da ne gre za ravno nedolžno zadevo.

tomislav tomic
Jurij Kodrun
Po za zdaj razpoložljivih informacijah naj bi Tomić zaradi tega na stranskem tiru preživel najmanj mesec dni, morda celo dva. Če bi se torej vrnil k Olimpiji, bi slednja nanj lahko resneje začela računati šele v drugi polovici drugega dela sezone, to pa zmajem ni v interesu. Navsezadnje Tomić niti ne bi opravil zdravniškega pregleda, ki je nujnost pred vsakim podpisom pogodbe.

Še tole, pred tem je bil Tomić bolj kot ne vse dogovorjen za predčasno prekinitev pogodbe z Admiro, pri kateri bi sicer moral ostati do konca sezone 2022/23. V predmestje Dunaja se je preselil kot pomembna okrepitev, temu primerno se je dogovoril tudi za kar visoko plačo. Toda zaradi koronavirusa je Admira zašla v resne finančne težave, zato imajo najdražje plačani posamezniki dovoljenje za pogovore z drugimi klubi. Tomić bi se poslovil ob določenem denarnem nadomestilu, potem bi podpisal za Olimpijo in se vrnil v že znano okolje. Ko je udarila nesreča.

Članki iz rubrike