1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
3 15.08.2020 12:57:59

Eden najbolj VROČIH trenerjev v SLOVENIJI spregovoril o PONUDBI - OLIMPIJE! In poslal sporočilo ZMAJEM

alesfevzer.com
Zanimivo razmišljanje.

Dejan Grabić velja za enega najbolj talentiranih trenerjev v Sloveniji. Svojo odličnost je dokazal v zadnji sezoni, ko je novinca med elito Bravo popeljal do zelo solidnega šestega mesta v slovenski prvoligaški konkurenci, z odličnimi rezultati se je znašel celo med tremi kandidati za naziv najboljšega trenerja leta po izboru Spinsa. Ob njem sta bila kandidata še kasnejši zmagovalec Dušan Kosić in Ante Šimundža.

V pogovoru za Sportal je Dejan Grabić spregovoril o številnih zanimivih temah, med drugim se je dotaknil tudi Olimpije. Čudi ga, da zmaji z Bravom ne sodelujejo bolj tesno in da zeleno-beli pri svojih mestnih rivalih do zdaj niso poiskali še nobene okrepitve. "Odprti smo za vsako sodelovanje. Z vsakim. Me pa malce čudi, da v vseh teh letih pri Olimpiji niso prepoznali kakšnega od naših igralcev, ki bi lahko – v to sem prepričan – igrali vidno vlogo pri njej. Pa še v Ljubljani bi ostali. Kakor vem, niso nikoli izrazili interesa za kakšnega našega igralca. Tudi v trenutkih, ko so poudarjali, kako bodo oblikovali mlado slovensko ekipo. Boljšega bazena od našega nimaš, treba je samo pogledati čez železniško progo! Olimpija bo seveda vedno največji nogometni magnet v Ljubljani. Od tega ne bežimo. Če pa bi malce bolje sodelovali, bi bilo to dobrodošlo tako za nas kot za njih. Oba kluba bi naredila korak naprej." je dejal Grabić.

In odgovoril tudi na vprašanje, kaj bi storil, če bi na mizo dobil ponudbo Olimpije. "Kaj naj rečem? Odgovoril bi kar v slogu igralcev, ko nekam prestopijo in spregovorijo o projektu. Odgovoril bi, če bi bil zadovoljiv projekt. V tem trenutku se ne vidim nikjer drugje. Pri Bravu je za vse nas še veliko potenciala, lahko okrepimo tudi trenerski štab. In tudi delamo v to smer. Pa še malce igralskega, da bi res lahko postali stabilen prvoligaš. To pa je prva stopnička do tega, da bomo nekoč samozadostni," je odvrnil Grabić.

Članki iz rubrike