pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
2 15.08.2020 09:18:08

Najnovejša OKREPITEV Maribora s svojimi besedami ZATRESLA ŠTAJERSKO PRESTOLNICO: Vem, kakšne so ...

Drago Wernig - TAKA
Navijači Maribora so v deliriju.

Športni direktor vijoličastih Oliver Bogatinov je navijače Maribora spravil v trans. Mariborski pristaši slavijo, kajti novemu snovalcu kadrovske politike pod Kalvarijo je uspel velik met, v Ljudski vrt je na enoletno posojo pripeljal Jana Mlakarja, kapetana mlade slovenske reprezentance, ki se je pred odhodom k angleškemu premierligašu Brightonu zelo izkazal v vijoličastem dresu.

Šele 21-letni napadalec se torej zdaj vrača v hram mariborskega nogometa, ob vrnitvi pa je s svojimi besedami še dodatno razveselil mariborske navijače. "Nisem okleval, ko se je pojavila možnost za prihod oz. v mojem primeru za vrnitev v Ljudski vrt. Občutki so fenomenalni, počutim se, kot bi se vrnil spet domov in komaj čakam, da skupaj začnemo novo zgodbo. Ekipa je vmes doživela nekaj sprememb, ima še bolj kakovostne igralce. Sodeloval bom tudi z novim trenerjem, s katerim sem se že pogovoril o najpomembnejših zadevah in mi je predstavil njegove zahteve. Spremljal sem prejšnje tekme tudi z razdalje, tako da sem dobro seznanjen z razmerami. Vem, kakšni so cilji Maribora in tukaj sem, da pomagam k uresničitvi,” pravi Jan Mlakar, ki prihaja v dobrem stanju telesne pripravljenosti," je dejal Mlakar.

Mladi slovenski reprezentant pravi, da je v dobri fizični pripravljenosti: "Do 22.7., ko smo imeli zadnjo tekmo, sem treniral v Angliji, po petdnevnem premoru pa sem nadaljeval z individualno vadbo. Glede pripravljenosti ne bo težav, vmes sem v Angliji pridobil nove, dragocene izkušnje, toda nisem veliko igral, zato drugače gledam na nekatere zadeve in sem zelo motiviran, da spet stopim na igrišče. V želji po nadaljnjem napredku, bolj rednem igranju verjamem, da Maribor pomeni najboljšo izbiro zame. Čaka me močna, zdrava konkurenca, v boju za domače trofeje in uspešno nastopanje v evropskem tekmovanju moramo imeti širok kader, tako da verjamem, da bo vse, kot si želimo."

Značke: jan-mlakar, maribor

Članki iz rubrike