pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
2 05.06.2020 12:45:55

Nesreča TOLČE po Olimpiji!! OGROŽENI Hadžić se UTAPLJA v skrbeh, zmaje UDARILO še...

Jurij Kodrun
Ogromno skrbi za Safeta Hadžića.

Danes bosta odigrani uvodni tekmi v Prvi ligi Telekom Sloveniji, prvi po koncu epidemiji koronavirusa, jutri bo vroče v Sežani, kjer bo pri Taboru gostovala Olimpija. Glede na to, da je Milan Mandarić nedolgo tega resno razmišljal o menjavi na trenerski klopi, Safet Hadžić nujno potrebuje dober rezultat. In za mir v hiši in za nadaljevanje jurišanja proti naslovu državnega prvaka. Toda Hadžić ima pred gostovanjem na Primorskem kopico skrbi, ki so iz dneva v dan večje.


Olimpija se bo s Taborom pomerila brez dveh kaznovanih nogometašev: v obrambi bo manjkal Macky Bagnack, v napadu Endri Cekici. Toda to še ni vse. Zaradi poškodbe kolena bo odsoten Vitja Valenčič, ki bo tako ali tako počival več mesecev, hkrati so zdravstvene težave zaustavile tudi Bojana Kneževića. Ob tem se seveda poraja dvom, kdo bo zaigral ob novopečenem kapetanu Tomislavu Tomiću na položaju defenzivnega vezista. Odpisani Marko Putinčanin je ostal v Srbiji, čeprav bi zdaj zmajem prišel še kako prav. Opcija je tudi Nik Kapun, ki pa je šele pred kratkim spet začel trenirati po kar letu in dni počitka zaradi težav z ahilovo tetivo. Se bo Hadžić ob hudem pomanjkanju defenzivnih vezistov morda odločil za kakšnega vezista? Ali pa za potezo iz obupa in bo na ta položaj postavil kakšnega branilca, napadalca, krilnega nogometaša? Bomo videli...

"Vsak igralec, ki nastopa v prvi ekipi NK Olimpija Ljubljana, je kvaliteten igralec in se njegov manko v primeru poškodbe ali odsotnosti s tekme pozna. Kar pa ne pomeni, da v klubu nimamo kvalitetnih igralcev, ki bi jih lahko nadomestili. Na pripravljalnih tekmah smo poskrbeli, da so se igralci med seboj uigrali, in zdaj je na njih, da izpolnijo svoje naloge, ko bodo poslani na igrišče," je za uradno spletno stran kluba povedal Safet Hadžić.

Članki iz rubrike