Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
5 05.06.2020 09:33:32

Zvezdnik MARIBORA je razkril, kaj se je dogajalo v SLAČILNICI po Milaničevem odhodu: Trener nam je rekel, da ne more več ...

Nogometaš Maribora Rudi Požeg Vancaš je pred nadaljevanjem prvenstva spregovoril o dogajanju v slačilnici.

Rudi Požeg Vancaš bo vsekakor eden od glavnih adutov Maribora pred nadaljevanjem prvenstva in v lovu na naslov državnega prvaka. Maribor je v obdobju epidemije covida-19 doživel številne spremembe, največji sta vsekakor odhod trenerja Darka Milaniča in športnega direktorja Zlatka Zahovića, ki je v klubu deloval kar trinajst let. Požeg Vancaš je v intervjuju za Dnevnik spregovoril o tem, kaj se je ob Milaničevem odhodu dogajalo v slačilnici: "Šokiralo nas je, ko se je trener Milanič poslovil po tekmi z Bravom. Oba z Zahovićem sta naredila ogromno za klub, a v življenju je treba sprejeti tudi tovrstne odločitve. Trener nam je rekel, da mu je bilo težko poslušati žvižge s stadiona. Odstopil je tudi zato, da bi se v Maribor vrnila pozitivna energija, s čimer je dokazal, da je velik človek."

Dodal je še, da je Zlatko Zahović vsekakor odigral eno od glavnih vlog v njegovi dosedanji karieri. "Dal mi je ogromno napotkov in me veliko naučil. Psihološko sem zrasel, saj je v Mariboru veliko večja konkurenca kot v Celju. Ko mi je pripovedoval o svoji nogometni poti, sem poskušal črpati znanje iz njegovih besed. Na podlagi izkušenj mi je svetoval, kako se moram gibati na igrišču. Ravno pred dvema tednoma sva se nazadnje slišala. Škoda, da ga ni več v klubu," je za Dnevnik še dodal Požeg Vancaš.

Članki iz rubrike