Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
4 04.06.2020 19:57:56

Bo Vinčić SODIL na tekmi Prve lige le nekaj dni po veliki AFERI? Tu je ODGOVOR, zaradi katerega se KREŠEJO MNENJA!

Slavko Vinčič
alesfevzer.com
Znano je, kdo bo delil pravico v prvem tekmovalnem vikendu PLTS po dolgi pavzi.

Prva tekma po epidemiji bo jutri v Kidričevem, kjer bodo moči merili nogometaši Aluminija in Mure. Pravico bo delil Damir Skomina. Poleg najboljšega sodnika bo jutri zvečer aktiven še Asmir Sagrković, ki bo ob 21. uri na stadionu Z'dežele označil začetek savinjsko-šaleškega derbija med Celjem in Rudarjem, za največ vznemirjenja pa je prav gotovo skrbelo vprašanje, ali bo v 26. prvenstvenem krogu na igrišču tudi Slavko Vinčić. Glede na sodniško kakovost bi vsekakor moral biti, toda kot je znano, si je prejšnji teden privoščil hudo napako, ko se je znašel sredi razvpite policijske akcije Kristal v okolici Bijeljine, v kateri so »padli« kriminalci, ki naj bi bili del mednarodne kriminalne združbe, ki se ukvarja s preprodajo drog in orožja, prostitucijo in drugimi težkimi kaznivimi dejanji.

Štiridesetletni Mariborčan zagotavlja, da se je po naključju znašel na nepravem mestu v nepravem trenutku ter da aretiranih ne pozna in z njimi nima nikakršne povezave. Zoper njega res ni bila podana kazenska ovadba, vendar to ne spreminja dejstva, da bo Kristal močno vplival na njegovo nadaljnjo kariero. Morda jo bo celo zaključil, menijo nekateri, ker se je menda znašel (tudi) v družbi ljudi, ki naj bi se ukvarjali z nezakonitimi stavami. Ali je šlo za naključje ali ne, niti ni tako zelo pomembno ...

Kakorkoli, Slavka Vinčića v uvodnem pokoronskem krogu pričakovano ne bo na igrišču. Tovrstno izpostavljanje bi bilo prav gotovo nesmiselno, zato pa bo na delu Bojan Mertik, ki bo vodil tekmo Tabor – Olimpija, dvoboj Brava in Triglava bo sodil Roman Glažar, spopad Domžal in Maribora pa bo potekal pod budnim očesom Mateja Juga.

Članki iz rubrike