franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
6 11.11.2019 07:03:51

Velika prestopna BOMBA: Mladi SLOVENSKI nogometaš na pragu kluba iz PREMIER LIGE!

Profimedia
Sobotni obračun Rudarja in Celja se je končal brez zmagovalca, veliki zmagovalec pa bi utegnil postati vratar zeleno-črnih Tomaž Stopajnik.

Osemnajstletnik je v prvoligaški konkurenci debitiral lani, ko je v prvi tekmi spomladanskega dela sezone med vratnici stopil na gostovanju v Domžalah. Tisto srečanje mu zagotovo ni ostalo v lepem spominu, saj so domačini takrat napolnili njegovo mrežo in slavili s 6:2, štiri zadetke pa so dosegli med 69. in 89. minuto, ko so si tudi zagotovili zmago. Stopajnik se je do konca sezone še trikrat znašel na klopi za rezervne nogometaše, sicer pa se je kalil v drugi mladinski ligi. V tej pa je prevzel mesto prvega čuvaja mreže knapov.

218-32-stopajnik

Do zdaj je zbral 16 nastopov, pri čemer samo dvakrat ni bil del začetne enajsterice, zdaj pa se mu obeta prestop kariere. Že včeraj se je namreč odpravil na Otok, če smo natančnejši, je odšel v drugo največje angleško mesto Birmingham, kjer bo ostal do sobote. V četrtek ga čaka nastop na prijateljski tekmi, sicer pa je že vse pripravljeno za podpis pogodbe s tamkajšnjim premierligašem Aston Villo. Selitev mladega vratarja v klub iz ene najmočnejših lig na svetu je samo še dokaz več, da se v Sloveniji odlično dela z vratarji. 

Članki iz rubrike