zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
2 10.11.2019 18:35:39

OLIMPIJA SE NE DA! Ljubljančani ne želijo prepustiti PRVEGA MESTA Mariborčanom ...

Martin Metelko
Maribor ni dolgo zdržal na prvem mestu na prvenstveni lestvici.

Z včerajšnjo odlično zmago nad Domžalami so nogometaši Maribora za en dan prevzeli vodstvo na prvenstveni lestvici, s točko naskoka nad Olimpijo. A danes so se na vrh vrnili Ljubljančani. 

Nogometaši Olimpije so se danes v Stožicah pomerili z novim prvoligašem Taborom in na domačem igrišču zlahka uspeli vpisati nove tri točke na svoj konto. Končni izid je bil 2:0, oba zadetka za Olimpijo je zabil Endri Cekici, ki je v prvem polčasu zapravil tudi najstrožjo kazen. 

Cekici je Olimpijo v vodstvo popeljal že v 14. minuti po dobro izvedenem prostem strelu, ki ga je priigral Ante Vukušić. Vratar Tabora David Adam je, roko na srce, zelo slabo reagiral, kajti Cekicijev strel je letel bolj ali manj po sredini gola, a je vratarja Primorcev presenetil. 

Na sredini prvega polčasa je imela Olimpija na voljo tudi najstrožjo kazen, toda čeprav je Vukušić prvi izvajalec enajstmetrovk pri Ljubljančanih, se je za strel z bele točke odločil Cekici. Ob negodovanju Vukušića ... 

Cekici je enajstmetrovko zgrešil, toda za zgrešeno priložnost se je odkupil takoj na začetku drugega polčasa, ko je še drugič na tekmi zadel v polno in postavil končni izid dvoboja. Z zmago se je Olimpija torej vrnila na vrh slovenskega državnega prvenstva, prednost pred Mariborom znova znaša dve točki. 

Članki iz rubrike