IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
1 24.08.2019 15:34:07

TOLE IZJEMNO ODMEVA! Matjaž Kek VRGEL ROKAVICO vsem, ki kritizirajo Mandarića in Zahovića

Martin Metelko
Je težje biti trener pod vodstvom Milana Mandarića ali Zlatka Zahovića?

V velikem intervjuju za Ekipo SN je Matjaž Kek spregovoril o številnih temah. Med drugim je prejel tudi vprašanje, ali je težje biti trener pod vodstvom Milana Mandarića ali Zlatka Zahovića. Kekov odgovor zelo odmeva, še posebej, ker je dal s svojimi besedami misliti številnim kritikom tako Mandarića kot Zahovića. 

"Vem ne, ker nisem bil niti pod enim niti pod drugim (smeh). Morda ne bom neposredno odgovoril na vprašanje, toda rad bi povedal nekaj. Maribor zagotovo ne bi dosegel takih uspehov, če ne bi imel Zahovića in če ne bi on vlekel najpomembnejših strokovnih zadev. In na drugi strani nisem prepričan, da bi Olimpija osvojila vse, kar je osvojila v zadnjih letih, če ne bi bilo Mandarića. Sprašujem vse: bi osvojila? Mislim, da ne bi. Sta pa to človeka, ki sta uspešna tudi zato, ker sta predana in ker sta v nogometu na tak način. Da trenerjem pri tem ni lahko, je jasno. Toda zakaj ne bi bilo v nogometu nekaj konflikta, zakaj ne bi bilo tovrstnih odnosov – obstaja veliko ugodnosti, naj obstaja tudi to. Vsak tako ali tako odgovarja za svoje odločitve, kakršnekoli že so," je dejal Matjaž Kek. 



In nato odgovoril še na vprašanje, ali bi lahko sodeloval z Zlatkom Zahovićem, on v vlogi trenerja, Zlatko Zahović v vlogi športnega direktorja: "Težko je reči, nisem človek za tovrstne špekulacije. Vem pa, da je nogomet čudna stvar. Včasih lahko različni, celo konfliktni karakterji spišejo fantastične zgodbe, včasih pa se lahko cedita med in 'slina', pa ljudje naredijo tako pi*darijo, da je nihče več ne more rešiti."

CELOTEN INTERVJU Z MATJAŽEM KEKOM SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI

Članki iz rubrike