901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Nina (Melani Mekicar) Njena.si

Melani Mekicar razkrila, kdaj in kje je spoznala ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
7 30.05.2019 21:03:44

Nova NEVARNA NEUMNOST VIOL! Težavam z baklami ni videti konca, tokrat JE ZADELA ... (video)

m24.si
Na tekmi večnih rivalov je znova prišlo do neljube scene.

Kaj neljube, celo nevarne. 

Znova so jo redarjem zagodli navijači Maribora. Viole so tokrat baklo zalučale kar med fotografe. Enega od teh je tudi zadela, po infromacijah fotografov na samem prizorišču, kar znova meče slabo luč na navijače vijoličastih kot tudi na nedavne dogodke v Mariboru, ko so sklicali celo izredno tiskovno konferenco in javnost podučevali o baklah, ki jih morajo nekateri pričakovati, baklah, ki so del folklore, ter o tistih nedopustno vrženih baklah.

Seveda se ob predstavi vodilnih mož Maribora postavlja vprašanje, v katero skupino ta bakla spada po Cotar-Banovi klasifikaciji: ali morajo bakle fotografi, ki so osredotočeni na svoj poklic pričakovati ali ne? 

No, v drugem polčasu se je 'šov' oziroma neumnost viol nadaljevala z novimi baklami, ki so poletele med fotografe, do Nejca Vidmarja in redarjev v bližini. Če bi bili pikri, a nismo, bi morali vsaj 2/3 omenjenih bakle pričakovati?

A tudi bakel še ni zmanjkalo saj so v 79. minuti znova na zelenico padale bakle, ostali predmeti in predvsem ogromno toaletnega papirja, ki se je ob stiku z baklo seveda vnel. Da o obmetavanju gasilcev niti ne govorimo. In tekma je bila znova kar nekaj časa prekinjena.  

Ena bakla je nato padla tudi na drugi strani, in sicer na navadno tribuno. Naslednja je letela proti rešilcu, še ena proti invalidom, ki so jih umikali. Začelo se je tudi trganje stolov obeh navijačev, preden so v 89. minuti na igrišče začeli bakle metati tudi navijači Olimpije. Kakorkoli že, vsega je bilo že zdavnaj preveč, kazni pa bodo temu primerne, o tem ste lahko prepričani. 

Članki iz rubrike