volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

ba
ba
2 26.03.2019 19:58:26

Iz FAZANERIJE sporočajo: Čas je za novo ČRNO-BELO INVAZIJO! Tukaj so podrobnosti …

Aleš Cipot/Fotolens
Navijači v Murski Soboti se pripravljajo na nov spektakel.

Nogometaši Mure bodo z nedeljsko tekmo proti Aluminiju v Fazaneriji začeli peklenski ritem, ki jih čaka v prihajajočem obdobju. Poleg ligaških obveznosti bodo dejavni tudi v pokalnem tekmovanju, kjer so se uvrstili v polfinale, ovira za napredovanje v zaključni obračun pa je Maribor, s katerim so se črno-beli v tej sezoni udarili že trikrat. In še niso okusili grenkobe poraza; pod Kalvarijo so dvakrat remizirali, v Murski Soboti so 14-kratne prvake visoko premagali.

Zadnje gostovanje v Ljudskem vrtu je minilo v znamenju privržencev Mure. Anteja Šimundžo in njegove varovance je spodbujalo okrog 2500 navijačev, v prekmurski prestolnici pa upajo, da bi se lahko vsaj kaj podobnega zgodilo tudi na prvi polfinalni preizkušnji, ki bo v sredo (3. aprila) v Mariboru.

"Čas je za novo črno-belo invazijo," sporočajo iz soboškega prvoligaša in dodajajo, da se bo predprodaja vstopnic za spektakel pod Kalvarijo začela v sredo ob 14. uri v baru na stadionu Fazanerija, organiziran bo tudi avtobusni prevoz.

Tudi tokrat bo za navijače Mure na voljo celotna severna tribuna. Cena vstopnice je 9 evrov, za organizirano navijaško skupino Black Gringos 5 evrov, za karto + avtobusni prevoz bo treba odšteti 17 evrov. Predprodaja vstopnic in paketa s prevozom bo potekala vsak delovni dan med 14. in 18. uro, v soboto med 10. in 15. uro ter v nedeljo med 9. in 12. uro.

Članki iz rubrike