Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Iztok Lukner
Iztok Lukner
0 26.03.2019 11:02:18

Ali je bil to razlog za SLOVO, ki je močno presenetilo slovensko javnost: Trenerju sem povedal ...

alesfevzer.com
Sredi prejšnjega tedna je iz novogoriškega tabora prišla novica, da sta klub in Andrej Kotnik predčasno končala sodelovanje.

Seveda je šlo za precej presenetljivo novico, saj je Kotnik veljal za enega najboljših posameznikov v sinjemodrem taboru. Toda odločitev je bila nogometaševa in klub je tako ugodil njegovi želji po prekinitvi pogodbe. Triindvajsetletni vezist je v tej sezoni nastopil na 20 prvenstvenih tekmah in zabil en gol, kar mu je uspelo v 22. krogu na gostovanju v Mariboru. Takrat se je zdelo, da je s tem dobil dodaten zagon za delo in da Novogoričani od njega lahko pričakujejo še več dobrih partij, a ne bo tako. Seveda je na misel takoj prišlo vprašanje, kaj se je zgodilo, naslovili pa smo ga kar na glavnega akterja zgodbe.

»Imeli smo nekaj nesoglasij; malo sem bil kriv jaz in moj ego, malo trenerjev ego in potem sem se odločil za prekinitev sodelovanja. To se mi je zdelo najbolj primerno tako zame kot za ekipo, za klub – skratka, za vse,« je bil najprej nekoliko skrivnosten Kotnik, v nadaljevanju pa je vseeno podrobneje razkril, kaj se je dogajalo med njim in trenerjem Nerminom Bašićem.



»Že od njegovega prihoda mi nekaj ni bilo všeč, a to sploh ni problem; povsod je tako, saj ima vsak svoj značaj, in zato ni bilo nobene panike. Me je pa motila njegova dvoličnost. Nisem igral, čeprav vem, da bi lahko, igra pa nekdo, ki si tega mogoče ne zasluži, ampak trener to vidi drugače. Ob takih stvareh ne morem biti tiho, tak pač sem. Potem sem bil še malo živčen po zadnji tekmi, ko nisem igral, čeprav sem proti Mariboru zabil gol. Mislil sem, da bom igral kaj več, a ni bilo trenerjevega 'feedbacka'. V upravi so sicer želeli, da bi se s trenerjem pobotal in ostal, a tega nisem hotel. Dvakrat sem že bil z njim na sestanku, pa je bilo vsakič isto. Govoril mi je, da bom igral in da bo vse OK, potem pa je bilo drugače. Tudi njegov odnos, da nikoli ni kriv on, ampak vedno nekdo drug, mi ni všeč. To sem povedal in mogoče tudi zaradi tega nisem igral. Bilo je nekaj nesoglasij in za zdaj je moja zgodba z Gorico končana.«

CELOTEN POGOVOR Z ZDAJ ŽE NEKDANJIM ČLANOM GORICE SI LAHKO PREBERETE SAMO V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: kotnik, gorica, plts, slovenija

Članki iz rubrike