Jure Ličen s Sofio Svet24.si

Znani radijski voditelj je prvič postal očka

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

matic in katja 2 Njena.si

Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

rb
rb
1 05.03.2019 08:12:27

Na UMAZANO slačilnico so se odzvali DOMŽALČANI: Ni prav, TODA ne zdi se nam primerno...

V nedeljskem zgodnjem večeru se je na družbenih omrežjih pojavila fotografija domžalske slačilnice po tekmi v Fazaneriji, ki je marsikoga pustila odprtih ust.

Ni manjkalo začudenja, razočaranja in tudi zgražanja, ker so dvakratni prvaki za seboj pustili pravo malo razdejanje. Vsepovsod so ležale plastenke, prazne kartonske škatle za pico in ostanki italijanske specialitete, ni manjkalo niti bananinih olupkov. Popolnoma jasno je, da garderobe po koncu dvobojev niso vzor čistoče, vendar je hkrati res, da soboški prizor ni bil ravno prijeten. 
"Interno smo rešili, da se tovrstni primeri v prihodnje ne bi več ponovili. Nikakor nismo ponosni na nastalo stanje in ga seveda obžalujemo, vodstvu Mure smo se tudi že opravičili. Je pa dejstvo, da so podobni prizori pogosto vidni tudi v gostujoči garderobi na domžalskem stadionu, verjetno pa tudi v mnogih drugih po vsej Sloveniji in v tujini, a se nam ne zdi primerno ali potrebno tovrstne prizore posredovati v javnost," so sporočili iz domžalskega kluba.
Ob tem je nadvse zanimivo, na kakšen način so se fotografije pojavile v javnosti. Za ekskluzivo so poskrbeli na facebook strani NK Dobrovce. Kako, zakaj, ostaja zavito v tančico skrivnosti …

Članki iz rubrike