nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

Ker SD ni plačala 400 tisoč evrov, ji rubijo ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
3 04.03.2019 12:24:22

Kriza REALA!? Zlatko ZAHOVIČ pozna VSE VZROKE in VSE ODGOVORE

Drago Wernig - TAKA
Od torka bodo na sporedu povratne tekme osmine finala lige prvakov.

Že jutri ob 21. uri bo na sporedu obračun med madridskim Realom in Ajaxom. Španci so veliki favoriti obračuna, čeprav so se Nizozemci na prvi domači tekmi dobro upirali in izgubili z 1:2. 

Madridčani bodo v ligi prvakov lizali rane po dveh zaporednih porazih z Barcelono, a jasno kot beli dan je dejstvo, da v letošnji sezoni še zdaleč ne blestijo. Izpadli so v kraljevem pokalu, v španskem prvenstvu je njihov zaostanek zajeten, veliko pa stavijo na ligo prvakov. 

O tem, zakaj in kako se je Real po odhodu Cristiana Ronalda znašel v tako veliki krizi, je za 24ur.com spregovoril tudi Zlatko Zahović: "Cristiano je še vedno prva tema v Španiji, v Madridu, med navijači in novinarji ... Še vedno se najbolje prodajajo njegovi artikli, čeprav je že pol leta v Juventusu, kar pove vse o Cristianovi priljubljenosti med privrženci Reala."  V nadaljevanju je spregrovoril še o dveh nogometaših, ki sta v letošnji sezoni povsem neprepoznavna - Marcelu in Garethu Balu: "Marcelo je kolateralna škoda, ker je dober prijatelj s Cristianom. Brazilec tega ne skriva, ni razloga, da bi to skrival. Bale pa je nogometaš, ki nikoli ni imel vodilne vloge, čeprav ves čas skuša prevzeti večjo odgovornost na svoja pleča. Toda letvica je zanj preprosto previsoka."

Članki iz rubrike