sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
10 11.05.2018 14:27:11

MARIBOR SE JE ODZVAL! Precej nenavadno sporočilo o sporu Zahović - Milanič: PREBERITE IN PRESODITE

Nikola Miljković
Pri Mariboru so se odzvali na poročanje Dela in povzetke nekaterih drugih medijev.

Kot smo zapisali zjutraj, je Delo v svoji današnji številki pisalo o zelo slabih odnosih med Darkom Milaničem in Zlatkom Zahovićem. Od zadnje afere dalje naj ne bi govorila, Milanič pa naj bi po sezoni zagotovo zapustil Maribor. Po teh informacijah ga bo zamenjal Ante Šimundža, vse to pa potrjujejo tudi naši viri. Celoten jutranji zapis si lahko pogledate na tej povezavi.  

Maribor se je zdaj na vse to odzval, a njegov odziv ni tako odločen in konkreten, kot bi pričakovali. V odzivu niso komentirali odnosov med suspendiranim športnim direktorjem in trenerjem, prav tako niso zanikali spora in tega, da dvojec med seboj vse od afere ne govori. Zagotovili so le, da Milanič ostaja trener, kar je v imenu kluba storil Zahovićev najtesnejši sodelavec Miran Pavlin. V nadaljevanju objavljamo celoten zapis na spletni strani NK Maribora. 

Običajno medijskih zapisov ne komentiramo, tokrat jih bomo, saj je klub v fazi, ko potrebuje mir, ambicioznost, sproščenost in močno sporočilo navijačem glede stanja v športnem delu.

“Navijači, ne skrbite! Klub je povsem osredotočen na tekmo v Krškem in preostale do konca sezone. Trener Darko Milanič ima pogodbo do 2021 in ne glede na ponudbe, ki jih potencialno ima, bo pogodbo oddelal do konca, ker ima popolno zaupanje športnega dela in navijačev. Razumemo, da je prvenstvo v zaključni fazi, da se bliža prestopni rok in da se pojavljajo razne novice. Toda klub je usmerjen le k naslednji tekmi v soboto, potem k derbiju in je lačen lovorik,” je klubsko stališče predstavil Miran Pavlin. 

MI SKUPAJ ENO SMO

Članki iz rubrike