900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
2 14.02.2018 07:55:14

Tudi Cretujev agent s kontroverznim odgovorom OLIMPIJI: Cretujev prestop v Maribor? Izjava Olimpije? Tako vam bom povedal!

www.alesfevzer.com
Prestop romunskega vezista Alexandruja Cretuja še vedno dviga ogromno prahu.

Ko smo že mislili, da bo zimski prestopni rok v Sloveniji minil dokaj mirno, se je zgodil primer Alexandruja Cretuja. Romunski vezist je bil v Olimpiji na stranskem tiru, Maribor je željo, da bi ga pripeljal v svoje vrste, pokazal že poleti, toda le redki so bili tisti, ki so mislili, da bi lahko do prestopa vendarle prišlo.

V torek pa so v Ljudskem vrtu Cretuja predstavili kot novega nogometaša vijoličastih s številko 8, Olimpija pa ... Klub iz Ljubljane se je pred uradno potrditvijo odzval, da svojih nogometašev ne prodaja konkurentom in demantiral Romunov prestop v Maribor. Na vse skupaj se je včeraj odzval tudi nogometašev agent Zvonko Milojković. Srbski agent je znan kot človek, ki vedno postreže z izjemno zanimivim, velikokrat kontroverznim odgovorom. "Cretujev prestop v Maribor? Izjava Olimpije? Vse je jasno, vse je legalno. Podrobnosti niso pomembne. Rekel bom le tole: v Ljubljano je iz Beograda prišel čisto pravi cunami. To je vse ..." je povedal Milojković, ki dodatnih pojasnil ni dal.

Članki iz rubrike