Mobilna verzija
george 2 profi Odkrito.si

Princ George v šoli: mučne razmere, staršem ...

možganski tumor, Santlal Pal Svet24.si

FOTO: Kar tri leta živel z "dvema" glavama

ivanka trump Svet24.si

Ivanka bo šarmirala strogega generala

ptuj-hajdina Svet24.si

Kje je zapadlo največ snega in na katerih cestah ...

cheryl, liam payne (4) Najstnica.si

Tako sta utišala govorice o razhodu

Miša Molk - NASLOVNA SLIKA Njena.si

Miša Molk javno in odkrito popljuvala glasbeni ...

Natalija Kolšek Njena.si

Noro: To je storila znana slovenska pevka!

nu
nu

Tudi Cretujev agent s kontroverznim odgovorom OLIMPIJI: Cretujev prestop v Maribor? Izjava Olimpije? Tako vam bom povedal!

www.alesfevzer.com

Prestop romunskega vezista Alexandruja Cretuja še vedno dviga ogromno prahu.

Ko smo že mislili, da bo zimski prestopni rok v Sloveniji minil dokaj mirno, se je zgodil primer Alexandruja Cretuja. Romunski vezist je bil v Olimpiji na stranskem tiru, Maribor je željo, da bi ga pripeljal v svoje vrste, pokazal že poleti, toda le redki so bili tisti, ki so mislili, da bi lahko do prestopa vendarle prišlo.

V torek pa so v Ljudskem vrtu Cretuja predstavili kot novega nogometaša vijoličastih s številko 8, Olimpija pa ... Klub iz Ljubljane se je pred uradno potrditvijo odzval, da svojih nogometašev ne prodaja konkurentom in demantiral Romunov prestop v Maribor. Na vse skupaj se je včeraj odzval tudi nogometašev agent Zvonko Milojković. Srbski agent je znan kot človek, ki vedno postreže z izjemno zanimivim, velikokrat kontroverznim odgovorom. "Cretujev prestop v Maribor? Izjava Olimpije? Vse je jasno, vse je legalno. Podrobnosti niso pomembne. Rekel bom le tole: v Ljubljano je iz Beograda prišel čisto pravi cunami. To je vse ..." je povedal Milojković, ki dodatnih pojasnil ni dal.