Mobilna verzija
šarac Odkrito.si

Miki Šarac in skrivnostna svetlolaska

drascek2 Svet24.si

Nuška Drašček: Moj mož kakšne velike izbire nima

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 19. februarja

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

How-do-you-wax-your-legs Najstnica.si

Britje ali depilacija?

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

neslihan 9 Njena.si

Lepi Burak ogroža njen zakon

nu
nu

PRIPRAVITE ROBČKE za SOLZE SREČE: Nogometaš Maribora, ki je IZGUBIL ROKO, začenja novo kariero, zdaj bo ... (video)

Grega Wernig

Vsi poznamo tragično prometno nesrečo, v katero so bili pred letom in pol vpleteni štirje mladi nogometaši NK Maribora.

Eden od žrtev, katerega življenje se je 2. avgusta 2016 za vedno spremenilo je tudi Ljubomir Moravac. S še tremi soigralci je bil udeležen v hudo prometno nesrečo, v kateri sta na mestu življenje izgubila dva mladeniča, Ljubomir pa je izgubil spodnji del leve roke.

"Po nesreči sem mislil, da je z nogometom konec, brez dela roke ne morem biti vratar, a spoznal sem, da sem lahko tudi kaj drugega. Da sem lahko nogometni sodnik in tako še vedno lahko imam nogometno kariero. Preživel sem, to je moj privilegij, zaradi tega moram razmišljati pozitivno," pravi v posnetku, ki ga je o njegovi izkušnji posnela Uefa.

V tem je vsem zaupal svojo zgodbo, v kateri mu je štajerski klub izredno pomagal. "Za Maribor še vedno igra moj brat, ta klub je moja druga družina. Vedno, ko sem potreboval pomoč, sem jo dobil, še vedno mi stojijo ob strani. Še več, NK Maribor je tisti, ki me je najbolj motiviral, da postanem sodnik, da nadaljujem v nogometnih vodah," je izpostavil Ljubomir: "Izgubil sem roko, a še vedno ostajam v nogometu. Vsakdo je lahko del nogometa, obstajajo le različne vloge. Nogomet imam še vedno rad, kot sem ga imel rad, ko sem bil star 5 let, vesel sem, da je ostal del mojega življenja."