Mobilna verzija
nu
nu

KONEC VSEH DVOMOV! John Mary je zapustil Rudar, vendar ne bo igral za Maribor, pač pa bo okrepil ...

www.alesfevzer.com

Najboljši strelec slovenske prve lige v prejšnji sezoni John Mary je zapustil Rudar.

Robustni napadalec knapov, ki je v tej sezoni z 9. goli trenutno na 3. mestu lestvice najboljših strelcev, je zapustil Rudar Velenje. In čeprav se je v zadnjem času veliko govorilo, da bo okrepil Maribor, se to na koncu le ni zgodilo.

Najprej je morebitni prestop v Ljudski vrt zavrnil njegov agent z besedami, ki jih lahko najdete v zgornjem linku, zdaj pa je John Mary s svojo objavo na družabnem omrežju Instagram dokončno potrdil, da ne bo igral v vijoličastem dresu. Na fotografiji, ki je bila posneta na beograjskem letališču, drži v rokah dva velika kovčka, fotografijo pa je opremil z besedami: "Vidimo se kmalu na Tajskem na pripravah pred naslednjo sezono. Pripravljen na naslednji izziv."

Mary ni napisal, v kateri klub odhaja, toda po naših informacijah bo na koncu vseeno okrepil kitajskega drugoligaša  Meizhou Hakka. Prestop so že pred časom potrdili tudi pri Rudarju, pa hitro izbrisali objavo, ker so se prenaglili. Vse skupaj je razjezilo tudi Maryja, a na koncu se je vse izteklo tako, kot je bilo napovedano ...

Značke: john-mary , rudar