Mobilna verzija
nu
nu

Bo MARIBOR v naslednjih dneh res oslabil OLIMPIJO?! Vodstvo zmajev z odgovorom, ki ne pušča NOBENEGA DVOMA!

alesfevzer.com

Pri Olimpiji so v teh dneh opravili testiranja pred nadaljevanjem sezone, v ponedeljek pa bo na sporedu tudi uradni začetek priprav.

Prvoligaški klubi bodo spomladanski del sezone nadaljevali 14. februarja, če le ne bo kakšnih vremenskih zapletov, večina pa je že začela s pripravami na odločilni del sezone. Pri Olimpiji so opravili testiranja, v ponedeljek pa bo nogometaši opravili prvi trening pod taktirko Igorja Bišćana. 

Kot kaže pa bo v naslednjih dneh zelo pestro tudi v pisarnah vodstva kluba. Seznam nogometašev, ki bi lahko v naslednjih dneh zapustili zmajevo gnezdo, med drugim vsebuje Roka Vodiška, Alexandruja Cretuja in Danijela Miškića, slednja si želita večjo minutažo. Seveda slovenske ljubitelje nogometa najbolj zanima, ali obstaja možnost, da bi Vodišek, ki je imel v zadnjih mesecih težave s poškodovano ramo, okrepil Maribor. "Slovenski klubi si naših igralcev, razen enega, ne morejo privoščiti. Že zaradi finančnega razloga. Stvari potekajo v dobri smeri. Rok ima določene ponudbe, bomo videli, kaj se bo zgodilo prihodnji teden. Nikoli pa ni bilo ponudbe Maribora. Govori se marsikaj, a uradno je še nismo dobili," je razkril prvi kadrovnik kluba Mladen Rudonja.