Mobilna verzija
Jure Bohorič
Jure Bohorič

Olimpija bo dobila PRVO OKREPITEV! Za 200.000 evrov bo Igor Bišćan pripeljal rojaka, in to kar iz zagrebškega DINAMA!

alesfevzer.com

Tik pred uradno potrditvijo je prvi zimski prestop v Olimpijo.

Čeprav je Mladen Rudonja še včeraj za Dnevnik izjavil, da ne gre pričakovati veliko sprememb v kadru Olimpije, bodo zmaji bržčas že danes oziroma v naslednjih dneh vseeno javnosti predstavili novega nogometaša. V Stožice se bo preselil Filip Uremović, šele 20-letni centralni branilec iz Hrvaške, ki je trenutno član Dinama iz Zagreba. Kot smo izvedeli, je prestop že v celoti dogovorjen, čaka se le še uradna potrditev.

Uremović je v prvem delu sezone igral za rezervno ekipo modrih, za to je v 2. HNL zbral 18 nastopov, na katerih se je enkrat vpisal med strelce. Zagrebčani so razmišljali, da bi ga spomladi priključili članski ekipi, toda zdaj je Uremović že zapustil priprave v Rovinju in odšel v Ljubljano. Tam ga čaka zdravniški pregled, nato še podpis pogodbe.

Kot poročajo Sportske novosti, sta se kluba sprva dogovarjala za posodo, a bo vseeno prišlo do prestopa. Omenjen medij piše, da bodo zmaji za Uremovića plačali okrog 200.000 evrov.

Ob tem se kakopak poraja predvsem naslednje vprašanje: mar Uremović v Ljubljano prihaja kot zamenjava za Kenana Bajrića? Centralni branilec naj bi bil iz dneva v dan bližje selitvi v Slovan iz Bratislave.

Uremovic
Sportske novosti