900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
12 06.01.2018 08:14:35

JOHN MARY EKSKLUZIVNO: V Olimpijo nočem, ker so me UŽALILI! Maribor? TAKOJ, ampak ...

alesfevzer.com
Odhaja na Kitajsko? Ne odhaja na Kitajsko? Pri Rudarju so v četrtek poslali sporočilo za javnost, v katerem so zapisali, da je John Mary že nekdanji nogometaš knapov, saj naj bi podpisal za kitajskega drugoligaša, ki sliši na ime Meizhou Hakka. Novico so Velenjčani objavili tudi na svoji spletni strani, nato pa jo zvečer brez kakršnega koli pojasnila umaknili. Zato smo se za pojasnilo obrnili kar na robustnega napadalca, ki nam je zaupal marsikaj zanimivega.

Ko smo zavrteli telefon, smo na drugi strani zaslišali na začetku malce nejevoljen glas Johna Maryja. "Saj vem, zakaj me kličete. Zanima vas, ali sem prestopil na Kitajsko …" je pogovor začel najboljši strelec prve lige v prejšnji sezoni in tretji najboljši strelec lige v tej sezoni. Nejevoljo je robustni napadalec kazal že v domnevnem dopisovanju z neznancem, ki je včeraj zaokrožilo po spletu, kjer naj bi napisal: "Vse to je kup dreka. Jaz nisem objavil ničesar!" Ali je dopisovanje pristno ali ne, ne vemo, toda tudi nam je najboljši igralec knapov zatrdil nekaj podobnega. "Vse, kar vam lahko povem, je to, da obstajajo pogovori. Sam nisem objavil ničesar. Če bi bilo vse končano, ste lahko prepričani, da bi prestop objavil na svojem kanalu na katerem izmed družbenih omrežij. Ko sem v četrtek videl, kaj se piše, sem bil jezen. Ljudje so me začeli spraševati, ali sem res prestopil, sam pa sem si mislil ’Kaj, za vraga, se dogaja? O čem govorite? Nisem še prestopil!’. Do prestopa še ni prišlo, ker je treba rešiti še določene stvari. Navsezadnje se moram pogovoriti še s svojim agentom," je zatrdil Mary.

A eno je, ko kakšen medij objavi govorice o morebitnem prestopu nogometaša, nekaj povsem drugega pa je, ko klub uradno objavi novico o prestopu. Takrat pač ni prostora za dvome, takrat bi moralo biti vse skupaj podpisano in zapečateno. Kot vse kaže, pa v Maryjevem prestopu ni tako. "Ne zamerim Rudarju, da je objavil novico, kajti pogovori zares potekajo v tej smeri. Toda treba je vedeti, da je bilo že poleti tako. Ko sem dobil pogodbo iz Združenih arabskih emiratov. Pa je na koncu vse skupaj padlo v vodo. Zato pravim, da je za zdaj še vedno 50:50, izraženo v odstotkih. Ravno zato se mi ne zdi primerno še objavljati imena kluba. Verjemite mi, ko bodo vse podrobnosti rešene, bom jaz prvi, ki bom novico delil s svetom," je nadaljeval zdaj že precej boljše volje.

Kaj pa če bi vendarle ostal v Sloveniji? V preteklem obdobju se je veliko govorilo o morebitni selitvi k Mariboru, precej o Olimpiji"Zlatko Zahović me ni klical. Kdo ve, morda me sploh noče videti v vijoličastem dresu. Če bi lahko sam izbiral, bi šel v Maribor. Njegovi navijači me imajo radi, ves čas me prek sporočil vabijo, naj pridem v Ljudski vrt. Pogovarjal sem se s Handanovićem, Šulerjem, tudi z Novakovićem, ko je še igral. Rekli so mi, da bi me radi videli v Mariboru, da takšen igralec sodi v Ljudski vrt. Tako da seveda, rad bi prišel. A to ni odvisno od mene. Tako bom rekel: nogomet že dolgo ni več igra, ob kateri bi se zabavali. Pač pa gre za posel. Velik posel. V katerem želiš napolniti svoj bančni račun. Prej kot ga napolniš, prej lahko delaš, kar želiš. In prej lahko sprejemaš ponudbe, ki jih želiš," je presenetil Mary z razmišljanjem o Mariboru. Naravnost šokiral pa je z razmišljanjem o Olimpiji. "V Olimpijo ne želim! Zanje ne želim igrati, ker so poleti rekli nekatere stvari, ki so me prizadele. Užalili so me..."

CELOTNI POGOVOR Z JOHNOM MARYJEM, V KATEREM ŠE BOLJ PODROBNO POJASNJUJE SVOJA STALIŠČA, SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike