Jure Ličen s Sofio Svet24.si

Znani radijski voditelj je prvič postal očka

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

matic in katja 2 Njena.si

Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

Robert Balantič
Robert Balantič
1 04.01.2018 10:31:33

Konec dvomov! ZAHOVIĆ JE SPET UDARIL: Prestop velikega talenta k velikanu za MILIJONSKO odškodnino

Drago Wernig - TAKA
Po Jean-Claudu Billongu Ljudski vrt zapušča naslednji igralec.

Bilo je 30. novembra lani, ko smo na straneh našega časopisa zapisali, da bo po Žanu Celarju, ki se je preselil k italijanskemu velikanu Romi, Ljudski vrt kmalu zapustil še en dragulj. Ekskluzivno smo poročali, da bo Nino Kukovec svojo nogometno pot nadaljeval v dresu Fiorentine, a se je potem v norem ritmu tekem vse skupaj nekoliko umirilo ali če hočete, je malce utonilo v pozabo.

Ampak zdaj je dogajanje v tej smeri spet živahno. Še več, vse kaže, da ni več skoraj nikakršnega dvoma o tem, da se bo postavni 16-letni Korošec preselil k zahodnim sosedom in da bodo Firence postale njegov drugi dom. Zamenjal bo torej klub, barve dresa pač ne, tudi zaščitni znak člana serie A iz čudovitega renesančnega mesta je vijoličasta barva. Povezava je še bolj tesna. Znano je dejstvo, da je Fiorentina pravzaprav 'kriva' za vijol’čno ljubezen. Oziroma fotografija enega od njenih igralcev v La Gazetti dello Sport, ki je bila všeč prvemu kapetanu Maribora.

"Na prvi seji upravnega odbora sem predlagal, da spremenimo barvo dresa, ki je bila takrat rdeča. Prinesel sem časnik in jim pokazal fotografijo. Večini je ugajala, posebej zato, ker v Jugoslaviji ni bilo nobenega kluba z vijoličasto barvo, rdeč pa je bil skoraj vsak drug. Bilo je veliko mencanja, številni so dvomili. Takrat je bila komunistična partija zelo močna, a smo imeli dovolj podpornikov," je v preteklosti večkrat pojasnil Oto Blaznik.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike