zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

ro
ro
2 29.12.2017 08:52:08

ZRINJSKI o sagi glede prestopa MARIJANA ĆAVARJA v Ljudski vrt: Piše in govori se marsikaj, NAŠE STALIŠČE pa je ...

Drago Wernig - TAKA
Bo Marijan Ćavar tretji igralec, ki bo iz Zrinjskega prestopil v Maribor in oblekel vijoličasti dres? Odgovora še vedno ni; v mostarskem klubu nočejo napovedovati ničesar in o tej temi govorijo zelo previdno.

V četrtek zgodaj popoldne so tudi pri Zrinjskem potrdili, da je vratar Kenan Pirić postal član Maribora. Kot je znano, bo 23-letni vratar v nadaljevanju sezone še naprej branil mrežo kluba iz Mostarja, novim soigralcem v Ljudskem vrtu pa se bo pridružil na začetku poletnih priprav; 14-kratnim slovenskim prvakom je obljubil zvestobo do 31. maja 2021, vijoličasti pa bodo zanj odšteli 300 tisoč evrov odškodnine. Prvi obrok naj bi v mesto z znamenitim mostom nakazali včeraj in s tem je prestop postal uraden.

Po Jasminu Mešanoviću pod Kalvarijo torej prihaja še drugi igralec Zrinjskega, že pred časom pa so Mariborčani napovedali tudi tretjega. Predstavniki tekmecev v letošnjem drugem krogu kvalifikacij za ligo prvakov so se dogovorili za prestop Marijana Ćavarja in zdelo se je, da je zgodba zaključena ter da bodo prvaki od Štajercev iztržili še dodatnih 300 tisoč evrov. Toda potem se je vse skupaj zapletlo. Obetavni 19-letni vezist in še zlasti njegov zastopnik nad ponujenimi pogoji nista ravno navdušena. Okrog 100 tisoč evrov zagotovljenega zaslužka s kar nekaj dodatki naj bi bilo premalo, kar igralčev agent utemeljuje s tem, da naj bi imel na mizi bogatejše ponudbe.

V preteklem obdobju se je o tem govorilo in pisalo marsikaj. V Ljudskem vrtu so svoje povedali že pred časom, dodatnih komentarjev na to temo ni, zato nam ni preostalo drugega, kot da kaj bolj oprijemljivega poskušamo izvedeti na drugi strani. V Zrinjskem. Obrnili smo se na izvršnega podpredsednika Danka Šulento, a brez pravega uspeha. "Posredoval vam bom številko našega predstavnika za stike z javnostjo. Pokličite njega, on ima vse potrebne informacije in prav gotovo vam bo z vsemi tudi postregel," se je sicer prijazno odzval po mnenju mnogih najvplivnejši mož Zrinjskega.

Le nekaj trenutkov pozneje je bil na nasprotni strani Mario Pandža in najprej nas je kakopak zanimalo, ali je kaj novega v zvezi z Marijanom Ćavarjem. "Še naprej je status quo. Ničesar ne moremo potrditi, niti demantirati, sicer pa je tako ali tako znano, da je gospod Zlatko Zahović razkril zanimanje Maribora za našega igralca. Ampak saj veste, da je prestop realiziran šele takrat, ko so na pogodbi podpisi vseh treh strani. In tega v tem trenutku ni, o tem, kaj se bo dogajalo v prihodnje, pa ne bi ugibal. V medijih se pojavljajo številne takšne in drugačne informacije, toda v tem trenutku lahko zagotovimo le to, da ima Marijan Ćavar z Zrinjskim pogodbo do junija 2019, da je naš igralec, druge zadeve niso dorečene," je povedal tiskovni predstavnik aktualnih prvakov Bosne in Hercegovine.

Slišati je bilo namigovanja, da naj bi vodilni možje Zrinjskega že sprejeli odločitev, da bodo Marijana Ćavarja v primeru, če ne bo sprejel ponudbe Maribora, kaznovali tako, da bi moral trenirati z mladinsko ekipo.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike