Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

jz
jz
1 29.12.2017 08:09:49

ZDAJ JE JASNO: Eden od ključnih mož Domžal se bo čez nekaj dne preselil v ITALIJO, blagajna rumenih pa bo bogatejša za ...

alesfevzer.com
Eden od najpomembnejših članov Domžal Jure Balkovec bo zamenjal klub in se podal v tujino.

"Vse poteka po predvidenih načrtih. 'Zapiramo' nekatere zadeve, spet druge se odpirajo. Nočemo pretirano dolgo čakati z dokončnim oblikovanjem igralskega mozaika. Nikakor ne do zaključka januarskega prestopnega roka, to ne bi bilo prijetno; vse bomo poskušali rešiti že prej. Tektonskih premikov sicer ne pričakujemo, je pa za nas načeloma normalno, da vsaj dva igralca prodamo, s kakšnim pa tudi prekinemo sodelovanje. Imamo namreč različne interese in nekateri fantje so nezadovoljni z minutažo, toda vse to so običajne stvari. Želimo si, da bi imeli do začetka januarja jasno sliko, s kom naprej," je že pred časom v pogovoru za naš časnik povedal Matej Oražem in razkril, da je Jure Balkovec tik pred odhodom v enega od klubov iz italijanske serie B. "Smo zelo blizu uresničitve prestopa. Načelni dogovor je že sklenjen, in če bo vse potekalo tako, kot smo dorekli, ne pričakujem težav," je takrat pristavil športni direktor Domžal. 

jure balkovec
www.alesfevzer.com

Vmes je minilo kar nekaj časa, a levi bočni branilec je bil še vedno član dvakratnih prvakov. "Ne dvomim o tem, da bomo prestop zaključili, ker je dogovor sklenjen," je snovalec rumene kadrovske politike dejal prejšnji konec tedna, zdaj pa po naših informacijah dvomov o tem, da je Jure Balkovec že odigral zadnjo tekmo v domžalskem dresu, ni več. Ker je le še vprašanje časa, kdaj bo postal novi član Barija, ki se bori za napredovanje med italijansko elito. 

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA STRANI TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike