1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
1 22.12.2017 08:16:26

Po BRANILCU MARIBORA v Benevento še drugi SLOVENSKI VRATAR?! Klub z dna lestvice serie A se želi okrepiti z bivšim članom Olimpije

Reuters
Bo Vid Belec pri Beneventu dobil slovenskega tekmeca?

Benevento je prikovan na dno lestvice serie A, toda uprava kluba očitno še ni povsem obupala. Posledično se je pri tem klubu že začel zimski prestopni rok, v tem tednu je ekipo okrepil Jean-Claude Billong, dosedanji član Maribora. Zdaj bi lahko Benevento svoje vrste okrepil še z drugim Slovencem, menda ni nemogoče, da bo Vid Belec za tekmeca med vratnicami dobil kar rojaka.

Kot poročajo mediji na Apeninskem polotoku, se je na radarju Beneventa znašel Adnan Golubović. Gre za 22-letnega vratarja iz Ljubljane, ki se je v preteklosti kalil tudi pri Olimpiji. V članski kategoriji je nato debitiral pri Triglavu, bil je tudi član Domžal, nakar se je poleti preselil v Italijo. Trenutno je član Matere, za katero je v tretji ligi odigral 17 tekem, na katerih je prejel le 18 golov. Italijani trdijo, da je za njim nekaj res odličnih mesecev, zato menda ni presenetljivo, da se je zanj ogrel član serie A.

Toda Benevento menda sploh ni edini, ki lovi Golubovića. Ta naj bi bil tudi na seznamu želja Barija, Perugie in Novare, ki nastopajo v serie B.

adnan golubovic
vszi

Članki iz rubrike