pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
3 25.11.2017 11:01:19

MILANIČ o svojem varovancu: On je PAMETEN fant. Ko bo malce tudi treniral, bo še bistveno boljši!

Drago Wernig - TAKA
Po dvoboju s Spartakom v ligi prvakov so misli Mariborčanov znova na domačem prizorišču, danes zvečer jih čaka gostovanje v Celju.

V Moskvi je bil Jean-Claude Billong verjetno celo najboljši posameznik vijoličastih. Svoje delo je opravil fantastično in izvrstno zamenjal poškodovanega Aleksandra Rajčevića. Ker je slednji še vedno poškodovan in ker ni niti Denisa Šmeja, Milanič manevrskega prostora v osrčju obrambe nima. Če bosta le zdrava in ne bosta kaznovana, bosta vseh pet tekem do konca jesenskega dela zagotovo odigrala Billong in Marko Šuler. O robustnem varovancu, ki je pred sezono v Maribor prišel iz Rudarja, je na zadnjem druženju z novinarji z izbranimi besedami govoril tudi Darko Milanič.

"Letošnja sezona je zanj in za večino nogometašev velikanska izkušnja. Billy je zelo pameten fant in jasno je, da bo po tako močnih tekmah, kot jih zdaj doživlja skupaj z nami, napredoval. Dela korake naprej. Ko bomo uspeli z njim tudi kaj trenirati … Ne smemo pozabiti, da je bil letos že dvakrat dlje odsoten, tako da je zelo malo treniral. Bolj ali manj samo igra. Ko bo malce tudi treniral in bomo lahko določene stvari popravili s treningom, bo, o tem sem prepričan, še bistveno boljši," je povedal primorski strokovnjak na klopi vijoličastih, ki jih drevi čaka zahtevno gostovanje v knežjem mestu.

Članki iz rubrike