Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
19 24.11.2017 18:41:43

BRUTALNO PO MANDARIĆU: Olimpiji želimo, da bi bilo čim manj boleče! Oglasil se je Maribor, da bi v znak PODPORE ...

www.alesfevzer.com
Koper se je v zelo specifičnem slogu odzval na zapis Olimpije v njenem na intervju koprskega športnega direktorja Boška Županoviča.

Odziv na odziv. Oglasil se je FC Koper, ki je želel dodati svoj lonček, predvsem pa se odzvati na zapis Olimpije (najdete ga na tej povezavi), s katerim se je ljubljanski klub odzval na Županovićev intervju v časniku Ekipa SN. Olimpija je bila zelo ostra, Koper pa prav tako. Pri čemer, čeprav koprčanom verjamemo, da z vsem zapisanim mislimo resno, ni mogoče prezreti tona norčevanja. Prepričajte se sami, odgovor spodaj objavljamo v celoti; brez vsebinskih in jezikovnih posegov. 

"Nogometni klub FC Koper se čuti primoranega odgovoriti na odzive NK Olimpija Ljubljana oziroma njenega predsednika Milana Mandarića.

FC Koper popolnoma stoji ob strani svojemu športnemu direktorju Bošku Županoviću, kar ima toliko večji pomen, saj naš klub od slednjega ni odvisen tako kot je od Mandarića odvisen nogometni klub Olimpija. Žal, verjamemo, da je vse kar je za Športni dnevnik Ekipa SN povedal naš športni direktor resnica. Milanu Mandariću se tovrstne izjave štejejo v veliko sramoto in delajo ogromen madež na njegovem imenu tako v Sloveniji kot širše.

Čudi nas tudi dejstvo, da se tako star gospod in uspešen poslovnež Milan Mandarić spušča na tako nizek nivo in »pljuva« vsepovprek. Med drugim tudi g. Županovića in g. Matoza, ki jih je še nedavno od tega hvalil na vse pretege in koval v zvezde. Žalostno je, da taisti človek želi uničiti konkurenčen klub, kar bi v našem primeru pomenilo tudi, da bi bilo 400 otrok, nogometnih navdušencev, prepuščeno ulici.

FC Koper nasprotnikov, razen seveda na nogometnih zelenicah, nima. Žalosti nas tudi dejstvo, da se je NK Olimpija pod vplivom Milana Mandarića identificirala kot velik nasprotnik FC Kopra, kar se v preteklosti pod vodstvom bivših predsednikov ni nikoli zgodilo. Z vsemi klubi po vsej državi imamo odlične, lahko rečemo kar zgledne odnose in z njimi odlično sodelujemo. Cenimo in zahvaljujemo se vsem športnim delavcem in nogometnim funkcionarjem po vsej državi, ki s svojim vsakdanjim trudom delajo v dobrobit nogometa. Tudi nogometnemu klubu Olimpija, njihovim zaposlenim, trenerjem, ostalim delavcem in mladinskemu pogonu želimo vse najboljše in upamo, da se bodo, kadar bodo spoznali, da je pravljica Milana Mandarića v resnici Potemkinova vas, uspešno in čim manj boleče pobrali. Nam je po dolgih mukah uspelo ubežati njegovim krempljem tako, da lahko še naprej uživamo v naši strasti, ki se ji reče nogomet. To, kar dela Mandarić pa je vse drugo prej, kot nogomet.

Predlagamo NK Olimpiji, da naj se pogovori z Milanom Mandarićem in od njega zahteva, da preneha z žaljenjem naših otrok ter jih že enkrat pusti na miru. Tistih nekaj let, ko je obvladoval nogomet v Kopru nam je bila že dovolj velika šola, da strici iz Amerike obstajajo samo še v pravljici.

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili tudi vsem, ki nas podpirajo in bodrijo v boju za licenco in ponovno nastopanje v prvi slovenski nogometni ligi, kamor tudi spadamo. Prav je, da še posebej izpostavimo NK Maribor, ki se nam je oglasil, da bi v znak podpore z našo člansko ekipo odigral prijateljsko tekmo. Kaj kmalu se bo torej zgodilo, da bo na Bonifiki nastopil državni prvak in udeleženec elitne Lige prvakov, kar nam veliko pomeni in si štejemo v veliko čast."

Članki iz rubrike