nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
3 18.11.2017 09:44:38

Pomembnost ZLATKA ZAHOVIĆA na klopi MARIBORA? Ko boste videli TOLE, vam bo jasno popolnoma vse!

Grega Wernig
Športni direktor vijoličastih je bil tokrat še posebej aktiven na klopi in ob igrišču.

Že dolgo ga nismo videli tako motiviranega, že dolgo ga nismo videli tako zavzetega, že dolgo ga nismo videli tako angažiranega. Zlatko Zahović je vzpodbujal svoje nogometaše, dajal navodila, proslavljal dobre akcije in skakal na vsako malce bolj sporno sodniško odločitev. Da je po porazu 0:3 na pokalni tekmi v Ljubljani šlo za enega najbolj motiviranih in najbolj glasnih Zahovićev, kar smo jih kadarkoli videli na večnih derbijih, pa so potrdili tudi mariborski nogometaši. 

"Direktor je tako zelo izkušen in ima za seboj toliko še večjih derbijev, da že njegova prisotnost pomeni ogromno. Kadar se takole angažira, pa še toliko bolj," je dejal Martin Milec, še več pa je o tem lahko povedal Gregor Bajde, ki je celoten prvi polčas preživel na igralnem položaju, ki je bil najbližje mariborski klopi in s tem seveda tudi Zahoviću. Bajde je dal zelo dobro vedeti, kaj je na tej tekmi pomenil kontroverzni športni direktor vijoličastih. 

"Lahko vam zelo dobro povem, saj sem celoten polčas in s tem večji del svoje tekme odigral praktično neposredno ob klopi Maribora. Nikogar ni bilo slišati tako zelo, kot je bilo slišati gospoda Zahovića. Ne trenerja, ne publike, nikogar. Ves čas je na ves glas vzpodbujal, ves čas je na ves glas dajal navodila, ves ča je na ves glas pošiljal igralce naprej, nazaj, kamorkoli pač. Bilo je sijajno," je dejal Bajde in treba je priznati, da Olimpiji kak podoben prispevek vsekakor zelo manjka.  

Članki iz rubrike