nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

rb
rb
2 10.11.2017 08:33:14

Slaviša Stojanović razkril: Rad bi se VRNIL DOMOV, še zlasti pa mi je PRI SRCU tale slovenski klub ...

FC Riga
Bomo Slavišo Stojanovića kmalu spet videli v slovenskem nogometu?

Kmalu bo naokrog okroglih deset let, kar se je Slaviša Stojanović zapustil slovenski klubski nogomet, v katerem je brez kančka dvoma pustil neizbrisen pečat. Z Domžalami je bil dvakrat državni prvak, tudi s Celjem je nizal dobre rezultate. Potem se je usedel na klop slovenske reprezentance, kasneje je bil tudi srbski prvak s Crveno zvezdo, zdaj se dokazuje v Latviji, kjer je Rigo popeljal v Evropo.


Toda ni nemogoče, da bomo Ljubljančana že kmalu spet videli na domačih zelenicah. Stojanović je namreč v pogovoru za Ekipo SN razkril, da je počasi že sit potepanja po tujini. "Kmalu bo minilo devet let, odkar sem bil nazadnje v slovenskem klubu. Nabralo se je kar veliko let in priznam, da me včasih zamika, da bi se vrnil domov. To, da bi imel svoj ustaljen ritem in se mi ne bi bilo treba nenehno potepati po tujini," pravi 47-letnik, ki je odgovoril tudi na vprašanje, ali je morda že prejel kakšno ponudbo: "Ne, letos ne. V prejšnjih letih so bile nekatere zadeve aktualne, zdaj se v tej smeri ne dogaja nič."

Hkrati je Stojanović brez dlake na jeziku priznal, da mu je en klub v Sloveniji še zlasti pri srcu - Mura! "Moje simpatije so bile vedno na strani Mure. Tega ne skrivam. Moja družina izvira iz tistih krajev, tam imam sorodnike in vsekakor sem s prekmurskim nogometom povezan bolj, kot si marsikdo misli."

Članki iz rubrike