stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
10 18.10.2017 11:20:11

Uf, kakšno naslajanje nad MARIBOROM: Vijoličasti v vlogi učiteljice iz filma za ODRASLE, Zahović kot tekmovalec iz resničnostnega šova ... (foto)

Predvsem angleški uporabniki družbenih omrežij so si po visoki zmagi Liverpoola dali duška.

Navijači Liverpoola so v torek zvečer uživali, kot že dolgo ne. Letošnji začetek angleškega prvenstva je bil zanje vse prej kot prijeten, z izjemo velike zmage nad Arsenalom in točke z Manchester Unitedom, so še enkrat več točke izgubljali proti na papirju slabšim nasprotnikom. Po osmih odigranih tekmah so trenutno na osmem mestu, tarče kritik pa so bili tudi po prvih dveh odigranih tekmah lige prvakov, na katerih so osvojili dve točki. 

Navijači redsov so tokrat prišli na svoj račun, znesli so se nad tekmecem in svoje navdušenje nad sedmimi doseženimi zadetki svojih ljubljencev. Družbena omrežja so bila polna takšnih in drugačnih domislic. Nekateri so se norčevali iz Manchester Uniteda, češ da je imel še nebogljeni Maribor več strelov na gol kot varovanci Joseja Mourinha. 

naughty america

Duška so si dali tudi zaradi izjave Zlatka Zahovića pred tekmo in posledično tudi odziva Jürgena Kloppa, ki je na novinarski konferenci pred tekmo, ki je športnemu direktorju odgovoril, da je očitno 'karizmatični poraženec'. 

klopp

Tudi v Sloveniji niso bili prizanesljivi s slovenskimi prvaki, raznorazne domislice so deževale predvsem na priljubljeni Facebook strani Troll Football Slovenija. 

maribor 7 up

katanec maribor

zahovic biggest

Značke: maribor, liga-prvakov

Članki iz rubrike