stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
5 17.10.2017 12:44:58

BUM! Sloviti THE SUN zavzel neverjetno stališče v dvoboju ZAHOVIĆ - KLOPP! Takole je dvignil Mariborčana in njegov pogled na Nemca!

Zelo presenetljiv zapis prihaja s strani najbolj branega in najbolj prodajanega angleškega časnika.

Kar nekaj manjših angleških medijev se je obregnilo ob Zahovićeve besede o Jürgenu Kloppu kot simpatičnemu trenerju iz tiste skupine strokovnjakov, ki ponavadi ne osvajajo lovorik, prav tako pa so hvalili Nemčev odziv, ko so ga slovenski novinarji s temi besedami soočili. Naj spomnimo: "Torej sem karizmatičen, smešen luzer. Hvala za to. Nimam komentarja," je dejal Klopp in se v svojem slogu na široko nasmehnil.

No, sloviti, kultni The Sun, ki proda več izvodov kot katerikoli angleški časnik, pa je ubral povsem drugo, povsem drugačno pot. "Klopp se je odločil, da se bo z Zahovićevimi izjavami spoprijel s posmehom. A mu zagotovo ni bilo do smeha, ko so mu prebrali besede, s katerimi je slovenska legenda v marsikaterem pogledu imela prav. Razumljivo ga je zabolelo, saj je v neprijetnem položaju. Toda dejstvo je, da ga nihče ne more dati v isti koš z zares uspešnimi trenerji," piše The Sun.

In nadaljeval: "Zahović ima prav: Klopp poskrbi za veliko dobre volje med navijači z izjavami in nastopi, manj pa z dosežki na igrišču, saj si, recimo, neuspeha proti Mariboru nikakor ne more privoščiti," so pri The Sunu še spomnili, da je Liverpool v zelo slabem položaju tako na lestvici premier lige kot v ligi prvakov. "Verjetno ga je bolel predvsem primerjava z Mourinhem, a tudi v njej je veliko resnice," so še dodali.   

Značke: klopp, zahovič, the-sun

Članki iz rubrike