kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 20.09.2017 08:40:35

Domžalski Jamajčan razkril PRETRESLJIVO zgodbo: Odhajam v Slovenijo, po smrti očeta moram poskrbeti za ...

vszi
Za Domžale bo igral tudi jamajški nogometaš.

V nadaljevanju sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije bo za visokoleteče Domžale igral tudi Shamar Nicholson. Gre za šele 20-letnega napadalca, ki se je v Slovenijo preselil z Jamajke, kjer je doslej igral za klub po imenu Boys' Town, lahko pa se pohvali tudi že s šestimi nastopi za člansko reprezentanco svoje države.


Kdaj ga bo Simon Rožman prvič poslal na zelenico v rumenem dresu, bomo kakopak šele videli, ob tem pa je še kako zanimivo, da mladenič v sebi skriva sila zanimivo, a hkrati še kako pretresljivo in bolečo življenjsko zgodbo. Pred štirimi leti je namreč med igranjem nogometa mnogo prerano preminil njegov oče Wayne, kar je novinca ob Kamniški Bistrici še kako zaznamovalo. A prav zaradi tega je zdaj odločen, da bo v Sloveniji uspel.

"Moj preminuli oče je zame največja možna motivacija. Rad bi uspel v nogometu, ker mu je slednji pomenil ogromno," pravi Nicholson, ki je razkril še nekaj, kar ga žene naprej in zaradi česar se je odločil za prestop v Evropo: "Rad bi finančno pomagal moji mami Racquel, štirim bratom in štirim sestram. Zato sem preprosto moral v Evropo, zato tudi želim biti uspešen v Sloveniji. Sem samozavestna oseba, zato sem prepričan, da bom tudi v Domžalah nadaljeval z doseganjem zadetkov."

Članki iz rubrike