pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
77 19.08.2017 08:43:04

Navijači Maribora so BESNI: Kako je mogoče, da nam bo sodil ravno ON? Se šalite!? (video)

Grega Wernig
Nogometaše Maribora v torek čaka povratna tekma zadnjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov proti izraelskemu Hapoelu, še prej pa bodo morali vijoličasti opraviti tudi z novo nalogo v prvenstvu.

V torek se v Ljudskem vrtu obeta pravi spektakel, o tem ni nobenega dvoma. Ljudje iz štajerske prestolnice so prepoznali veliko priložnost, ki jo imajo mariborski navijači, zato so se odločili, da jim bodo v misiji z imenom skupinski del lige prvakov pomagali po najboljših močeh. Tako, kot znajo najbolje: z glasnim navijanjem. Stadion je že od včerajšnjih dopoldanskih ur razprodan.

A še preden se bodo varovanci Darka Milaniča pomerili s Hapoelom, bodo morali odigrati še prvenstveno tekmo. Danes bo pod Kalvarijo gostovalo Krško, ki ga s klopi vodi nekdanji legendarni kapetan vijoličastih Stipe Balajić. Milanič je že namignil, da bo proti Krčanom na igrišče poslal precej drugačno zasedbo, kot je bila tista, ki je začela dvoboj v Izraelu.

milivoje novakovic nejc kajtazovic
Grega Wernig
Zaradi številnih rotacij in zato, ker bodo misli mariborskim nogometašem zagotovo že uhajale na torek, je pred Mariborom izjemno težka naloga. In morda so bili ravno zato navijači vijoličastih besni, ko so izvedeli, kdo bo sodil današnji dvoboj med Mariborom in Krškim. Nejc Kajtazović je vse od lanskoletnega večnega derbija v Mariboru 'Persona non grata'. Spomnimo, kranjski sodnik je takrat izjemno razjezil Štajerce, ker ni priznal zadetka Sintayehuja Sallalicha (akcija se začne na 1.36 videoposnetka), hkrati so bili prepričani, da je v prvem polčasu po strelu Marka Šulerja z glavo žoga s celotnim obsegom prešla golovo črto Olimpije in da je tako ali tako že ob strelu Šulerja Andraž Kirm igral z roko na golovi črti zmajev.

Dvoboj s Krškim pa je seveda za Mariborčane še kako pomemben. Nikakor si namreč ne želijo izgubiti kakšne točke, kajti v tem primeru bodo po vsej verjetnosti - glede na to, da Olimpija igra z Ankaranom - v večni derbi krenili s točkovnim zaostankom za svojimi večnimi rivali ...

Značke: maribor, krško

Članki iz rubrike