900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 18.08.2017 08:59:17

Epska Rožmanova SKRIVNOST: Ne igralci, as v rokavu za povratno tekmo je naš šofer! Rekel mu bom, naj...

Martin Metelko
Trener Domžal Simon Rožman je bil včeraj po remiju med Domžalami in Marseillom (1:1) odlično razpoložen.

Navajeni smo že, da domžalski strateg zmeraj postreže z zanimivimi, vsebinsko polnimi odgovori. Floskul ne mara, zato je vsaka njegova novinarska konferenca drugačna. Zanimiva. Tudi po tekmi zadnjega kroga kvalifikacij za ligo Europa med Domžalami in Marseillom je Simon Rožman ostal zvest samemu sebi. Tokrat je izbral bolj šaljivi pristop in se med novinarsko konferenco nekajkrat pošalil.


Na vprašanje, kako so bile videti zadnje minute v garderobi pred začetkom dvoboja in kaj je dejal svojim fantom, se je namuznil. "Imeli smo se 'luštno'. Fantje so v petih minutah v obraz dobili vse tisto, kar jim želim že kar nekaj časa povedati. Mislim, da je bilo prav zabavno. Vso energijo in 'hec' so vrgli na igrišče in mislim, da smo prvih 15 minut bili videti na igrišču v takšnem transu, kot prej v garderobi," je razkril mladi strateg. 

Domžalčani so na Stožicah remizirali z 1:1, na Velodromu pa jih seveda čaka izjemno težka naloga, če bodo želeli še drugič presenetiti favorizirane Francoze. Ima Rožman pripravljenega še kakšnega asa v rokavu? "Zagotovo še imamo kakšnega asa v rokavu. Če ne drugega, bomo poskušali šoferja prepričati, da naj parkira avtobus na Velodrome pred naš gol. Da bomo zadržali ničlo. In potem bomo poskušali iz prekinitve doseči zadetek," se je še enkrat pošalil simpatični trener Domžal. 

Članki iz rubrike