900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
17 17.08.2017 21:29:28

Igor Bišćan o ROKU KRONAVETRU: Vrnil se je in upam, da ...

Martin Metelko
Kaj se dogaja z Rokom Kronavetrom? Izkušenim vezistom, reprezentantom, ki je odigral ključno vlogo pri Olimpijini osvojitvi naslova državnega prvaka v sezoni 2015/16?

Pozimi se je veliko govorilo o tem, da bi lahko zapustil klub, omenjalo se je selitev na Kitajsko, vendar je ostalo samo pri govoricah, Kronaveter je v spomladanskem delu nastopil samo enkrat, sredi marca pa se je na treningu huje poškodoval. Zaradi zloma kosti v stopalu je moral predčasno končati sezono.

Toda že takrat mu v Olimpiji niso cvetele rože. Razlog za to niso bile (samo) slabše predstave kot jih je kazal v šampionski sezoni in zaradi katerih je slišal veliko kritik, temveč dogodek z gostovanja v Kopru, kjer je z zadetkom v 88. minuti Olimpiji prinesel zmago. Med proslavljanjem pa s prstom na ustih na svoj način poslal sporočilo kritikom oziroma navijaški skupini Green Dragons. Ta mu tega jasno ni oprostila, v klubu so želeli, da se opraviči, a do tega ni prišlo, ker je Kronaveter prepričan, da ni ničesar storil narobe in se mu ni treba opravičiti.



V tem prestopnem roku ga bo zaradi dolgotrajne odsotnosti težko prodati, mogoče bi kam lahko odšel na posodo, toda Mariborčan zagotovo ne bi želel oditi v 'kar nek klub' oziroma v katerega od drugih prvoligašev, saj to po vsej verjetnosti niti ne bi zadovoljilo njegovih apetitov in ambicij.

V zadnjih tednih je delal po prilagojenem programu, zdaj pa se je pri delu že pridružil ekipi, kar je danes potrdil trener Igor Bišćan. Toda tudi on ne ve, kaj se bo z igralcem sredine igrišča dogajalo v prihodnosti. Kot je dejal hrvaški strokovnjak, Mariborčan že sodeluje v nekaterih delih treninga. "Ne vem, kaj se bo zgodilo z njim, ampak upam, da se bo ta stvar razrešila v največjo korist tako zanj kot za klub in zame. On, ljudje v klubu in navijači morajo to zadevo rešiti med sabo. Z njim bom delal, dokler bo pri nas, verjamem pa, da bo še naprej del ekipe. Mislim, da ima kakovost, ki nam lahko prinese veliko pozitivnega."

Članki iz rubrike