sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
1 05.08.2017 08:00:56

Martin Milec končno spregovoril o možni selitvi v Ljudski vrt: "Zdaj čakam ..."

vszi
Poročali smo o tem, da športni direktor Maribora Zlatko Zahović pred dvobojem zadnjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov s Hapoelom Beer Shevo razmišlja o tem, da bi še dodatno okrepil zasedbo.

Mariborčani so si z zmago nad FH Hafnarfjördurjem zagotovili evropsko jesen, toda njihova želja je jasna, radi bi spet nastopili v ligi prvakov. Zadnja ovira na poti do uresničitve sanj pa je Hapoel Beer Sheva. Športni direktor vijoličastih Zlatko Zahović namerava pred dvobojem z Izraelci še dodatno okrepiti ekipo. Govori se, da se bo v Ljudski vrt vrnil ljubljenec navijačev Martin Milec.


Petindvajsetletni otrok Aluminija je izjemno uspešno igral za Maribor med letoma 2010 in 2014, ko mu je uspel lep prestop v Standard iz Liegea. Tam je bil prvo sezono standarden član začetne enajsterice, nato pa je izgubil mesto v prvi postavi, zato je zadnjo sezono in pol preživel v nizozemski Rodi, v kateri je imel status posojenega nogometaša. Zdaj se bo torej desni bočni branilec, kot vse kaže, znova vrnil domov, da je prestop tik pred realizacijo, nam je potrdil tudi Milec. "Res je, kluba se dogovarjata za prestop. Zlatku Zahoviću sem že obljubil, da se bom vrnil, če se bosta kluba uspela dogovoriti. Zdaj čakam ..."

CELOTEN POGOVOR Z MARTINOM MILECEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V SOBOTNI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike