asdhgag Svet24.si

Arso: Pred nami mini vročinski val, nato prihaja ...

kristali Svet24.si

4 čudežne lastnosti kristalov

1689255087-fgetyuwws-27-1689254999369 Necenzurirano

Pod Janšo je bil urednik na RTV, zdaj bi šel na ...

stane dolanc Reporter.si

Ukradeni otroci: je varnostnik Staneta Dolanca za ...

slovenija 2 Ekipa24.si

Sijajno! Prizor zažgal splet, reakcija Slovencev ...

jure-pavlič Njena.si

MasterChef: Jureta šokirali oboževalci

matjaz kek slovenija pm Ekipa24.si

Matjaž Kek je po uvrstitvi v osmino finala poslal...

nu
nu
28 04.08.2017 17:54:33

Barca ŠOKIRALA: Neymar ne bo videl 26 milijonov. Niti centa. Poglejte, kakšne tri stvari je spregledal!

Twitter
Drama se nadaljuje, ta etapa pa je ena najbolj neverjetnih. Pri Barci so natančno pojasnili vse v zvezi s slavnimi 26 milijoni in močno presenetili.

"Seveda smo razočarani, ker se je tako končalo. Ko smo dejali, da bo Neymar 200 odstotno ostal pri Barceloni, smo verjeli tem besedam. Nismo nikakor zavajali, verjeli smo, ker je bilo edino logično. Razočarani smo, ker smo se motili, a nič več od tega. Življenje gre naprej," je v imenu Barcelone dejal njen predstavnik Josep Vives. 

Ob tem je poudaril, da klub Neymarju ne zameri odhoda, zameri pa mu, oziroma predvsem njegovemu očetu, čakanje na 1. avgust, s katerim po zdaj že prekinjeni pogodbi z Barcelono Brazilcu pripada tistih slavnih 26 milijonov evrov. Torej slavni bonus za zvestobo in lojalnost.

Tega je, kot smo že pisali, Barcelona zapečatila pri notarju in zdaj čaka na pregled sodišča. Ob tem pa je prepričana, da bo denar preprosto vzela nazaj. Kot trdi klub, sta Brazilca izjemno površno brala pogodbo in se prav neverjetno, prav šokantno uštela pri kar treh točkah.

"Drži, pogodba predvideva plačilo 26 milijonov s 1. avgustom, ko je Neymar dopolnil 4 leta pri Barceloni. Toda, poglejte pogodbo, v njej so skriti kar trije varnostni mehanizmi, ki jih očitno nista šla brat," je pojasnil Vives in predstavil vse tri zanke, na katere sta se več kot očitno ujela preveč lakomna Neymar starjši in Neymar mlajši.

"Prvič, v pogodbi jasno piše, da se igralec ne sme očitno spogledovati z nobenim klubom in da lojalnost velja le v tem primeru. Drugič, v času izplačila mora nogometaš kazati jasno namero nadaljnjega spoštovanja pogodbe in delanja za dobro Barcelone. In tretjič, znesek se izplača z zadržkom 1. septembra, da ga nogometaš ne bi zlorabil. Tudi to jasno piše."

Resnično neverjetno, zato se zdijo zelo prepričljive nadaljnje Vivesove besede. "Neymar ne bo videl 26 milijonov, njegov oče še manj. Niti centa. Vse to sta spregledala in denar se bo mirno vrnil nam, tako da bomo nato imeli na voljo vse, kar smo imeli doslej, in še 222 milijonov."      

Značke: neymar, barcelona, psg

Članki iz rubrike