bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
20 15.07.2017 10:35:52

Damir Skomina razkriva: Naj vam povem, zakaj moja sinova ne hodita na slovenski večni derbi!

Zagotovo je eden najbolj prepoznavnih Slovencev v svetu nogometa. Damir Skomina je pač sodnik na najvišji ravni, ki sodi najpomembnejše evropske dvoboje.

Navsezadnje je v prejšnji sezoni sodil finale lige Europa med Manchester Unitedom in Ajaxom, pred kratkim pa je opravljal delo četrtega sodnika na pokalu konfederacij v St. Peterburgu, ko je Nemčija ugnala Čile.

Kljub svoji prepoznavnosti nerad daje intervjuje. Tu in tam naredi kakšno izjemo. Tako je bilo tudi tokrat, ko je dal intervju za Sportal. Jasno, o vseh temah ni mogel spregovoriti, je pa recimo govoril o številnih žaljivkah, ki jih je deležen med tekmami.



"Žaljivk je ogromno. Moja družina ravno zaradi tega ne hodi na tekme, ki jih sodim," je razkril Damir Skomina, in dodal: "Sinova sta si enkrat zaželela ogledati slovenski derbi in glede na to, koliko žaljivk sta slišala na račun sodnikov, je bilo to verjetno prvič in zadnjič. Ljudje hodijo na tekmo, ne zato, da bi uživali, ampak zato, da izrazijo vse svoje frustracije. Ko sem bil mlajši in sem tekmo opazoval kot gledalec, sem se včasih s kom zaradi tega tudi sprl, zdaj pa se samo smejim in si rečem, vsak ima pač svoj pogled na potek tekme."

Celoten intervju si lahko preberete tukaj.

Članki iz rubrike