nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 15.07.2017 09:35:10

Najprej je to naredila Barcelona, zdaj tudi Real: Takšnih potez velikanov nismo vajeni!

Reuters
V nogometu je po navadi tako, da če si Barcelona oziroma Real zaželita nekega nogometaša, ga tudi dobita! No, vsaj do zdaj je veljalo to pravilo.

Toda kot vse kaže se je razmerje moči v nogometu malce spremenilo in oba španska velikana več ne moreta dobiti čisto vsakega nogometaša, ki ga želita. Tako smo bili v zadnjih dneh priča številnim neuspelim poskusom Barcelone, da v svoje vrste zvabi odličnega italijanskega vezista PSG-ja Marca Verrattija, predsedniku Kataloncev Josepu Marii Bartomeu pa ni preostalo drugega, kot da Verrattiju prek medijev sporoči, da ga je Barcelona pripravljena čakati do 31. avgusta zvečer!

Podobne težave s francoskim klubom pa ima tudi Real! A ne s PSG-jem, pač pa z Monacom. Klub iz kneževine vztrajno zavrača ponudbe Reala za Kyliana Mbappeja, toda Madridčani se ne dajo. Odločili so se za podobno potezo, kot jo je storila Barcelona.

Mbappe
Reuters

Resda se predsednik Reala Florentino Perez ni oglasil s sporočilom Mbappeju, toda pri španskem športnem časniku Marca, ki vemo, da ima fantastične odnose z Realom, so zapisali nedvoumno sporočilo: REAL BO MBAPPEJA ČAKAL VSE DO ZADNJEGA DNE PRESTOPNEGA ROKA! Ni kaj, vse kaže, da bo 31. avgust izjemno zanimiv …

Članki iz rubrike