kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 15.05.2017 13:03:31

Bomba iz Italije: Za mladega vratarja Olimpije Roka Vodiška se je ogrel kultni italijanski prvoligaš

Drago Wernig - TAKA
Bo ljubljanska Olimpija že poleti ostala brez Roka Vodiška?

Olimpija naj bi bila po koncu sezone spet deležna temeljite prenove igralskega kadra, vse glasneje se šušlja, da bodo številni nogometaši zapustili Ljubljano. Nekateri kot prosti nogometaši brez pogodb, spet koga drugega bodo zmaji verjetno tudi prodali. Kandidat za to, da v blagajno Mandarićevega kluba prinese največ denarja, je zagotovo Rok Vodišek, šele 18-letni vratar, ki je po poročanju medijev v Italiji dobil uglednega snubca iz serie A


Kot poroča Corriere dello Sport, želi Vodiška v svoje vrste pripeljati Napoli, ki v zadnjih letih velja za enega najuspešnejših italijanskih klubov. Neapeljčani so trenutno tretji v prvenstvu, to jih vodi v kvalifikacije za ligo prvakov, lani so bili celo drugi, v letih 2012 in 2014 so osvojili tudi italijanski pokal.

Prvi vratar Napolija v tem trenutku je sloviti Španec Pepe Reina, toda slednji je star že 34 let. Če so torej pod Vezuvom že začeli načrtovati življenje po Reini, to res ne bi bilo presenečenje. Toda ali bodočega prvega vratarja vidijo prav v Vodišku? Bomo videli že v kratkem, nekaj pa zagotovo drži kot pribito: ker ima Vodišek z Olimpijo podpisano le še za naslednjo sezono, lahko zmaji z njegovo prodajo bolje zaslužijo le še v tem poletju. Če ne bi podaljšal sodelovanja, bi lahko čez leto dni odšel povsem brezplačno.

Članki iz rubrike